.eu sezóna s regZone je tu

Dneska se vrátím domů a vidím, že mi přistálo v emailu 50 kódů na .eu domény od regZone, kde mimochodem ještě stále probíhá jarní soutěž o dva iPody za registraci .eu domény (konkrétně do 20.6.2013). Takže si v následujících týdnech o kódy zasoutěžíme.

Zatím to vypadá na pět týdnů soutěží, každý z nich by jsme mohli dát dvě kola. Přemýšlel jsem jestli udělat jen nějaké jednoduché soutěžní úkoly, složitější anebo to spojit s nějakou tou osvětou o .eu doménách. Například, že by jsme si řekli něco o historii, zkusil by jsem dohledat nějaké hezké prodeje .eu domén a tak dále.

Můžete klidně něco navrhnout. Jsem jedno ucho :)

Jak uplatnit výhru

Pokud jste obdrželi kód na .eu doménu zdarma navštivte tuto stránku a směle si registrujte tu pravou :)

Každý kód by měl být unikátní a jen na jedno použití. Kódy expirují 30.6.2013 tak pozor na to.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

5 Replies to “.eu sezóna s regZone je tu”

  1. me by zajimalo treba, kolik eurid tech domen zadarmo rozdava, rozdal celkove? a jaky ma kolem toho pravidla? proc je jeden reg. dava zadarmo, dalsi je prodava za plnou cenu a dalsi je dava treba za propagaci. a jak to funguje v zahranici? souhrne stats taky potesi..

    jo a nejak jsem z clanku nepochopil, za co jsi je dostal ty? buy 1, get 1? dik, dik, dik

    1. Danielsky: eurid má několik promo programů, každý funguje jinak (sleva, domény zdarma atd.). Můžu zkusit pozjišťovat nějaké info. Z regzone mi je posílají každý rok jako dárek pro čtenáře a zároveň reklamu.

  2. Přehled by byl výborný. Uzmul jsem celkem dvě domény a vždy to bylo spojeno s momentálním „inovativním“ nápadem. Stále jsem však přesvědčen, že eu domény by se měly týkat nějakých aktivit s přesahem na EU společenství. Pro podnikání je pořád považuji za třetí ligu po doménách národních či com. Bylo by také zajímavé vidět, jaká portfolia čtenáři 404m.com vlastní;-)

    1. DJ: já se přiznám, že nevím jak mám .eu domény dneska brát. Celkem jim fandím, ale to je osobní záležitost. Na všechno české beru .cz i za cenu o dost horší domény. Na zahraniční projekty .com a zbytek .eu. No možná .info. Tam se mi líbí myšlenka. Nějaké spekulovaní už mě celkem přešlo. Respektive pokud spekulovat tak jen s .cz.

  3. Danielsky:

    eurid ma jak pise Drago nekolik promo programu pro registratory … nektere jsou ve stylu regni jednu, dostanes druhou gratis .. diky tomu si registrator muze nastradat “bodiky” na akci a nasledne domeny davat zdarma.

    Jine programy jsou ve stylu slevy na registraci po dosazeni urcityho objemu domen.

    Programy nelze kombinovat, takze je na rozhodnuti registratora ktery se mu vyplati vic :)

Comments are closed.