Vaše .cz domény na prodej X.

cz_ccTLD_logoMáme tu první pátek v měsíci a ten patří už po čtvrté prodeji vašich .cz domén. Celkově jsem s průběhem spokojený, takže pravidla se tentokrát budou měnit jen kosmeticky. U poslední akce prošlo celkem 43 nabídek domén.

Přečtěte si prosím pravila. Minule jsem kvůli jejich nedodržení musel několik hezkých nabídek rovnou smazat.

Takže platí to co minule:

  • Každý sem vloží jen jednu nabídku. Žádné seznamy ani odkazy na externí aukce sem nepatří.
  • Nepoužívejte připojení přes proxy servery, končí automaticky ve spamu. Pokud skončíte ve spamu a nevíte proč napište mi.
  • Prosím dodržujte šablonu. Nezapomeňte na uvedení kontaktu. Nevkládejte aktivní odkazy, pokud to není nutné (screenshot návštěvnosti a podobně).
  • Ohodnoťte domény ostatních pomocí zeleného (+1) anebo červeného (-1) tlačítka. Pokud součet dosáhne -20 bude nabídka schována, pokud +20 bude naopak podbarvena. Ideálně hodnoťte za tuto cenu by jsem si to koupil/nekoupil. // Hodnocení se do budoucna také použije jako podklad pro jednu hračičku na automatické hodnocení domén :)
  • Nekomentujte tento příspěvek. Pokud máte k tématu nějaký nápad či poznámku využijte stránku této akce.
  • Proces schvalování nabídky je následovný: Nejdříve musí projít přes antispam Akismet, který jí občas neschválí (pokud se to stane napište mi email). Poté se na ní kouknu já. Jestli je váš cenový požadavek odpovídající této akci a dodrželi jste šablonu bude schválen.
  • Pokud doména obsahuje číslice uveďte jí malými písmeny a do závorky velkými.

Šablona příspěvku (ukázková doména je opravdu na prodej)

  • Lydie.cz (doména musí být .cz)
  • 2.000 CZK  bez DPH (cena může být v jakékoliv měně, vždy ale musí být alespoň surový přepočet na CZK, nezapomínejte uvést zdali jste plátci DPH)
  • drago@landofice.com (pokud zapomenete kontakt, dám tam email z formuláře. Jestli tam nebude tak vaše nabídka nebude schválena)
  • Pokud tuto hezkou doménu nekoupíte udělám na ní ošklivou linkfarmu! (nějaký krátký popis, který prodává)

Upozornění

Prodáváte, potažmo kupujete veřejně, takže se vám může ozvat kdokoliv. Jste v tom sami. O vše se musíte postarat. Je jen na vás samotných jak se postaráte o bezpečný převod domén a peněz. Pokud půjde o větší částku peněz doporučuji využít asistence třetí osoby.

Závěr

I tentokrát vás poprosím o pomoc při propagaci akce. Pod tímto textem jsou Facebook, Twitter a G+ tlačítka. Nebojte se je využít třeba hned všechny. Čím více lidí oslovíme tím lépe pro všechny :)

Děkuji.

Přeji úspěšný prodej.

Aukci můžete sledovat prostřednictvím RSS kanálu:


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

39 Replies to “Vaše .cz domény na prodej X.”

  1. Web-forum.cz
    4000 KČ
    marekloduha(at)gmail.com
    Doména s históriou a trafficom, aktuálne zaparkovaná so ziskom 6-7 $/mesiac. Srank 1.

  2. Xeshop.cz
    1.999 CZK
    zbynekziska@gmail.com
    Měl jsem v plánu na ni spustit dropshipping na sexymall.cz Dal jsem ale přednost jinému projektu (najdigrafika.cz) a tak mi ta doména k ničemu není.

  3. trekovekolo.cz
    5000 CZK (neplátce DPH)
    isazkycom(zavináč)gmail.com

    Horskáé a trekové kolo, nejprodávanější typ cestovní kol. Pomalu začíná jaro a tedy sezóna pro tyhle bajky :-) Pokud chcete o ceně diskutovat, nebráním se, napište.

  4. – MOZAMBIQUE.CZ
    – 3.000,- Kč (k jednání, nejsem plátce DPH)
    mozambique@centrum.cz
    – GEO doména v originálním názvu turistického ráje v jihovýchodní části Afriky na pobřeží Indického oceánu. Ideální jako informační zdroj pro potenciální návštěvníky této atraktivní destinace.

  5. zakladnivzdelani.cz
    cena: 1 František Palacký + 1 Božena Němcová
    Krásná doména registrovaná v roce 2010, peníze ve školství vždycky budou je to prestižní doména pro jakoukoliv základní školu. Nebo i pro doučování kde se pohybují velké peníze.
    Kontakt: patrik.humpolec zavináč seznam.cz

  6. – PiercingOnline.cz
    – 3.000,- Kč bez DPH(jsem plátce DPH)
    fondil@seznam.cz
    Doména s historií, byl na na ní info web. Nyní SR 1. Vhodné jak pro MFA tak pro e-shop.

  7. – profipet.cz
    – 5000 CZK (neplátce DPH)
    – kontakt martin.st@centrum.cz
    Doména pro e-shop s chovatelskými potřebami. Na doméně již dřívě běžel obchod, nyní je přesměrovaná. Za poslední rok je type-in traffic cca 110 lidí (zdroj GA) Na doménu vedou nějaké odkazy. Ideální doména na rozjezd. Expirace až za rok

  8. financ.cz
    6.000,- (+DPH jsem plátce)
    office(zavináč)eastparcel.cz
    Doména je registrována od roku 2007.
    Finance, pojištění, spoření, půjčky, atd.

  9. tlumocit.cz
    3.500,- Kč (neplátce DPH)
    vlada(zavináč)subr.cz

    Vhodná pro překladatele, tlumočníky, jazykové školy a tak dále.

  10. pdaonline.cz
    1 500 CZK bez DPH (plátce DPH, faktura)
    admin@pdaonline.cz

    Na doméně v minulosti fungoval relativně velký eshop s kapesními počítači. Já jsem ji obnovil těsně po expiraci. Stále na ní směřují nějaké linky z eshop katalogů, distributorských seznamů apod /viz. např. ahrefs/

    Měl jsem chuť na ní rozjet blog/magazín věnovaný kapesním počítačům, ale zatím je doména v takovém stavu v jakém je.Současný skromný obsah ftp+databáze nechám v případě zájmu ke stažení.

  11. Hulky.cz
    4 990,-Kč s dph
    prodejdomen.net@seznam.cz
    Levně předevčírem koupil na daukci(900 s dph) a dnes “draze” prodávám na 404m. Pokud ji za tuto cenu prodám do 10dnů zde díky tomuto portálu, věnuji 2 000kč majiteli stránek 404m.com za to že nás zdarma zasobuje několikrat týdně obsahem a zbytek utratím za svoji oblíbenou svíčkovou(s pěti knedlama ja) taky pivo Radegast poteče proudem. Abych nezapomněl, doména je samozřejmě vhodná na eshop s čínskýma hůlkama(rychloobratkové a nekazící zboží)

Comments are closed.