Menší seznam volných .net domén

Jelikož potřebuju odscrollovat ten příspěvek dole, aby na něj bylo hezky vidět. Rozhodol jsem se hodit sem 50 posledně scanovaných a volných .net domén co prošel DomainWalker. Možná se Vám tam něco zalíbí. Pokud ano klidně to nahlašte do diskuze budu jen rád, že se někomu něco líbí a můj nový algortimus na výběr potenciálně dobrých domén alespoň trochu funguje. Mě osobně žádná z nich nějak neoslovila, ale celý seznam za včerejšek má 730 kousků, takže tam třeba něco ještě najdu. Zbytek kdyžtak dodám, až bude nutné zase něco odscrollovat :)

VYTISKNEME.NET
VILKY.NET
NETRADICNE.NET
POZNAMKA.NET
VARLATA.NET
PODVEDOMI.NET
ODLEVANI.NET
NEZAVAZNE.NET
TURISTICKE.NET
ZAKAZEK.NET
VZHLED.NET
SKALKY.NET
DOVOZCE.NET
REZERVA.NET
HLINKY.NET
KONDENZATOR.NET
OVERENO.NET
POZN.NET
PRICHYSTAL.NET
KVAPNE.NET
SLAPAL.NET
KRIZIKOVA.NET
TISKNOUT.NET
KASKADERI.NET
SPOTREBITEL.NET
PRAVNICKY.NET
KATALOGIZACE.NET
ZNAMKOVANI.NET
NEZAPOMEN.NET
STIMULACE.NET
ODZNAK.NET
VLCIHO.NET
PRIKLADY.NET
OBYVATEL.NET
PTACTVO.NET
VAHAL.NET
VLASTOVKA.NET
DAVKOVAC.NET
RECEPCE.NET
SVETOBEZNIK.NET
VYHNAL.NET
DESETNIK.NET
STITKY.NET
LIZATKA.NET
OVALNA.NET
OSTROVID.NET
ZASILKY.NET
TAJEMNIK.NET
VIDENI.NET
POPOVIDAT.NET

Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

8 Replies to “Menší seznam volných .net domén”

  1. Ahoj mam dotaz k .net domenam. Jsou jeste vubec nejake kvalitni CVCV.net domeny volne? Ja uz jsem jich vyzkousel ta st a nic:-)

  2. Je to už pár měsíců co se kompletně CVCV.net vyprodaly.

  3. Tak to je blbe…:-)Jsem to nemusel zkouset. Nevadi. Doporucil bys treba CCVC.net s docela peknyma pismenama? Jo a co rikas na .eu a .info? Tam se da najit jeste par zajimavych kousku…

  4. Jednu dobu se uvažovalo, že by .info doména byla pro “chudé” a prodlužovací poplatek by byl zhruba na úrovni registračního. V těch dobách se masivně vyprodaly NNNN.info domény. Pak se ukázalo, že to byla jen kachna. Ale nikdo se k tomu už neměl. Btw. NNNN.info se dají stále koupit na TDNAM přibližně za 7 USD + 5 USD poplatek v hot sales. Nevím jestli se vyplatí nějak víc jít do LLLL.net domén. Ono udržet LLLL.com stojí ročně slušný balík a v současné době se tlačí na zvednutí každoročního poplatku za prodlužování domén. Pokud chceš investiční domény tak nakupovat LLL.info (krátkodobá 1 – 2 roky), popřípadě LLL.cz (dlouhodobá 3 – 5) let. LLL.info se dají koupit od 100 USD nahoru, ale ber jen kvalitní kousky a LLL.cz je volných hodně. Já sem se zamřeil na pár typo LLL.cz a na registraci by si měli vydělat.

  5. Diky moc za odpovedi. Jeste jeden dotaz. CO takhle NNN.cz domeny? Vyplati se? Jinak nemas nahodou Icq, nebo aspon mail? At tady nespamuju…

  6. Jo a jeste jsem zapomnel, taky uz jsem si koupil nejake domeny LLL.cz. Bral jsem to podobne jak u .com domen, takze jsem registroval hab.cz a kor.cz. Nebyla to chyba, ne?

Comments are closed.