Soutěž o .eu domény VI.

V dnešní soutěžní otázce se hraje o 10 kódů na .eu domény zdarma od společnosti czechia.com. Vyhraje 10 nejrychlejších. Konec soutěže je tentokrát v 23:59.

Sheldonova básnička a Einsteinovi hlášky se rozhodně staly středem pozornosti. I když ne zrovna v tom duchu jak si původně přáli. Dokonce padl návrh, že by Einstein s jeho trochu drsným humorem měl skončit spíše ve firemní IT lair. Ovšem negativní reklama je také reklama a tak o pamlsky i ořechy nemají nouzi. Alespoň prozatím, takže se mohou věnovat svým zálibám.

Je noc a zaměstnanci internetových služeb společnosti Zoner už šli domů. Tedy až na nonstop podporu, která dohlíží nepřetržitě na zákazníky a bezproblémový chod serverů. Ti jsou ovšem na jiném místě. Takže Sheldon jako každý večer pod lampičkou řeší na ředitelově tabletu hledání min, zatímco Einstein prochází odpadkové koše zaměstnanců. Věří, že najde zajímavé kompromitující materiály, které mu přinesou kilogramy kvalitních ořechů. Vraťme se ale zpět k Sheldonově hraní min. Nějak se nám zasekl. Chybí mu už jen pár políček. Dokážete za něj najít všech 10 min?

Do komentáře pak napište souřadnice všech 10 min ve formátu x,y tedy nejdříve vodorovně a pak svisle.

 

 

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

28 Replies to “Soutěž o .eu domény VI.”

  1. 2,3
    3,2
    3,8
    4,1
    4,5
    4,6
    5,1
    6,1
    9,4
    9,8

    díky za řešení, ale VI. soutěž už skončila

  2. Takže rozesílám celkem 12 kódů. Největším úskalím tohoto úkolu bylo svisle a vodorovně

Comments are closed.