Zábavné domain hack video

Domain hack je název domény složený z více slov oddělených tečkou. Využívá se jak doména 1ho řádu tak i subdoména. Díky novým TLD, které se na nás chystají, se tak zřejmě dočkáme pořádného přívalu domain hacků. No posuďte sami.

Ačkoliv může domain hack vypadat poměrně zábavně, nedoporučuji jej používat pro komerční účely, protože nejen BFU budou pak mít problém vrátit se na vaši stránku, kterou našli například přes vyhledávač. Navíc se musí investovat čas i peníze to zdůrazňování správné adresy.

Setkal jsem se i s případem, kdy mi webmáster tvrdil, že díky domain hacku má doménu, kterou by normálně nikdy nemohl na .cz/gTLD vůbec získat. Prý mu to stojí i za to, že dělá reklamu konkurenci na .cz doméně. I když mít super doménu je u nás rozhodně podceňováno, zvláště ze strany velkých firem, v tomto konkrétním případě by jsem radši hledal alternativu. Neumím si představit jak BFU vyťukává do adresního řádku slova oddělená tečkami.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

5 Replies to “Zábavné domain hack video”

  1. Podobné jsem zkoušel na IP adresu.. Měl jsem doménu NN.cz a dal k tomu subdoménu NN.NNN.NN.NN.cz a vypadalo to jako IP.

  2. Naozaj neviem, čo tým chcú dosiahnuť. Nikdy by som nepovedal, že môže byť v doménovom svete ešte väčší bordel..

Comments are closed.