Nejlevnější registrace .com domén bude v ČR

Dneska se tak prohrabávám poštou, odpovídám na dotazy a narazím na email od jednoho webtržníka, který se mě zeptal jestli nevím něco o akci, která se chystá na stránkách czechia.com. Prý je tam možné registrovat doménu .com pouze za 90 CZK, ale ke slevě je potřeba nějaký kód. Já jsem tu stránku sice viděl poprvé, ale napadlo mě, že když už mi sponzorují blog, třeba by mi mohli nějaký ten kód poslat. Po dvou .eu akcích by to určitě bylo příjemné pokračování spolupráce a 90 CZK za .com doménu není špatná cena na české poměry.

Zanedlouho mi dorazila překvapivá odpověď…

Jedná se o akci, která vypukne 18.3.2010 a potrvá od 9:00 do 24:00. Po tuto dobu je možné si opravdu registrovat až 5 .com domén za cenu 90 CZK/kus (108 s DPH). Jedinou podmínkou je, že se doména musí zaplatit minimálně na 2 roky (prostě k tomu musíte uhradit ještě jeden renew). Pro běžného uživatele to je tedy celkem 280 CZK (336 CZK s DPH). Pokud jste plátci DPH tak vás jedna .com doména na dva roky vyjde na cca 14 USD, což je dokonce o něco levnější než nejlevnější registrátor godaddy.com s nejlepším kódem (alespoň než zase klesne kurz dolaru). Je možné využít i partnerských slev, takže prý jde cena ještě více srazit.

Na českém trhu je to momentálně nejlepší nabídka. Pokud tedy preferujete nákup domén u českých prodejců, tak je tato akce určena pro právě vás a měli by jste jí využít. Třeba k ochraně názvu firmy před typosquattingem (pokud máte jen .cz verzi tak kromě .com se vyplatí určitě ještě .eu).

A aby jsem nezapomněl poslali mi i ten kód. Jen byla podmínka, že nesmí být v textové formě, ale pouze jako obrázek. Takže kdo chce může použít (měl by fungovat i na více použití).

Sleva 53 % na COM domény
Sleva 53 % na COM domény

[poll id=”18″]


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

7 Replies to “Nejlevnější registrace .com domén bude v ČR”

  1. Na dva roky, no takže akce neakce.. navíc 18,7 x 7,49 (neřkuli 6,99) je taky 140.
    Na resellerclub.com je COM doména do konce března za 4,99 USD, taky to má chybičku, potřebu útraty 200 USD.

  2. Škoda, pro české prostředí bych spíše uvítal podobnou akci pro cz domény. Přeci jenom pro české projekty je lepší .cz doména a pokud už dělám projekt na .com doméně, určitě seženu lepší nabídku …

  3. Až vyhraje ParouBack, tak každý soudruh občan dostane svou jednu jedinou doménu. Ti, co budou mít domén po více, budou upáleni jako kapitalističtí vlastizrádci na oranžových růžích.

  4. S tím paroubkem by měli všichni webtržníci bojovat a to třeba i masáží na facebooku atd.. Aspon na internetu to zaplavit hesly nevolte parubka. Bo první co udělají až se dostanou ke korytu, tak to bude zvednutí daní.

Comments are closed.