Soutěž o .eu domény

Dneska se mi opět ozval sponzor 404m.com, společnost czechia.com, jestli by jsem jim nespropagoval jejich nejnovější akci .eu doména za 125 CZK + DPH. Jako odměnu jsem dostal 15 .eu domén. Poslední dobou mám, jak jsem už psal mnohokrát, domén více než stíhám developovat, takže jsem se rozhodl svoji odměnu nechat “předělat” na kódy do další soutěže. Tentokrát to nebudete mít zas tak jednoduché jako posledně…

Do diskuzního příspěvku pod článkem budete muset napsat celkem 3 odpovědi na 3 otázky. Pokud odpovíte správně tak na email, který uvedete k příspěvku vám zašlu jeden z 15ti kódu na registraci .eu domény zdarma. Soutěžní příspěvky jsou pozdržené k moderaci a budou zobrazeny naráz až po skončení soutěže (příspěvky kde nebudou odpovědi budu schvalovat průběžně). Ta končí v 18:30 nebo pokud bude rozdáno všech 15 kódů. Ok takže připraveni?

  1. Když navštívíte stránku akce najdete na ní 6timístné číslo, které vás opravňuje k doméně zdarma. Napište jej sem. (Hledejte na stránce mojí zkomolenou přezdívku)
  2. Jak se jmenuje řešení (platforma), které nabízí společnost czechia.com pro eshopy, pomocí kterého bylo vybudováno už více než 1300 eshopů a jejichž obrat za rok 2008 přesáhl 1.250.000.000 Kč?
  3. Počátky projektu webhostingu CZECHIA.COM sahají do roku …. (doplňte rok)

Upozornění: Pokud budu mít podezření, že se snaží získat kód někdo dvakrát tak nic neposílám. Emaily zřejmě budou končit v spam koši takže si jej prosím zkontrolujte (hlavně uživatelé gmail). Takže hodně štěstí a do toho. Klidně na akci upozorněte kamarády, za zpětný odkaz se rozhodně zlobit nebudu :)

EDIT 18:33:  Soutěž byla ukončena. Všem co se zúčastnili děkuji. Pokud jste odpověděli včas a váš příspěvek byl s odpovědí schválen tak by jste měli mít .eu kód už v emailu. Ti ostatní, kteří odpověděli špatně, anebo pozdě byl příspěvek smazán.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

25 Replies to “Soutěž o .eu domény”

  1. 1. 159753
    2. inshop
    3. 1996

    dík za súťaž ;-)

  2. Ahoj ahoj ahoj, takže pokud jsem ještě v pořadí:
    1.) 159753
    2.) inShop (Zoner inShop4)
    3.) 1996

  3. 1. 159753
    2. inShop (Zoner inShop 4)
    3. 1996

    :)

    1. Tak nám akce skončila, ještě mám 4 kódy na .eu doménu, takže zítra vymyslím nějakou další akci jako součást článku. Všem děkují za účast :)

  4. Fuu este ze som tu bol, super akcia, super blog :)

  5. Díky Drago, skvělá akce. Teď popřemýšlím, co regnu :)

  6. Můžu mít dotaz, kdy byl článek zveřejněn? něž to RSS čtečka chytne, je vždy pozdě :D

  7. Google reader to chytnul 17:52 :( na tvuj web asi budu muset pořídit něco rychlejšího… :D

  8. S těmi akcemi na EU domény se docela roztrhl pytel. :c) Ale Czechie si to dobře načasovala, protože s koncem února skončila i dvouměsíční akce General Registry na EU domény za 60 Kč + DPH, takže jim to pěkně navazuje.

    1. xHire: jen škoda že nikdo nedělá nějaké podobné renew akce :)

Comments are closed.