Největší .com deal tohoto roku

Z největšího .com dealu tohoto roku by pacifisti rozhodně netleskali, protože se jedná o doménu guns.com. Finální cena 800K USD vyšla z vyjednávání mezi brokery moniker.com a zatím neznámým kupcem. Jedná se tak o největší .com deal tohoto roku. Absolutním vítězem je však prozatím pro tento rok doména poker.org, která se prodala za 1M USD (viz. článek Poker.org prodáno za 1 milion USD). Na druhém místě je doména Credit.fr s cenou 587,500 EUR (cca 850K USD). Je tak celkem paradox, že královská .com doména drží až třetí místo.

Moniker se snažil prodat doménu guns.com už v lednové live aukci na Domainfestu, ale nebylo dosaženo reserve. Brokerové monikeru však nezaháleli a pustili se do dalšího vyjednávání, které vedlo až k tomuto dealu. Bouhžel zatím není známí vlastník, protože ve whois je použita private registrace.

Zbraně mají určitě v Americe větší popularitu než u nás. Na druhou stranu pod slovem zbraň si nemusíme představit jen arzenál obchodníka se smrtí. Někteří mí kamarádi si rádi zahrají paintball nebo jeho obdobu s kuličkami, kde se pozná zásah tak, že cíl zařve bolestí (nemůžu si teď vzpomenout na název, kdyžtak někdo doplňte do diskuze). Tyto hračky pro dospělé a mladistvé nejsou rozhodně levnou záležitostí, zvláště u luxusnějších verzí. Na druhou stranu nevím jak jsou na tom s maržemi.

Co jsem tak narychlo koukal tak volné jsou ještě domény zbran.org a zbran.biz. Na MFA by jsem to ale neviděl, ceny za PPC jsou o ničem, pokud teda nebudete chtít prodávat trezory na zbraně. Na druhou stranu paintball už na tom tak špatně není.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

5 Replies to “Největší .com deal tohoto roku”

  1. Tak kdo z vás se chystá vysypat prasátko a sex.com koupit?:)

  2. Ten kdo bude chtít jen být účastníkem, musí tuším složit kauci 1 milion USD. Takže skuteční zájemci se snadno profiltrují. Mimochodem kolik prasátkových kasiček by kvůli takovéhle kauci muselo zemřít? ;)

  3. Blue Archer: Jedno, dvě, tisíc? Pokud máš jako prasátko pořádnou prasnici, tak jich moc nebude ;).

Comments are closed.