404m.com migrovalo

Tak už mě ty chyby u WP + godaddy přestali bavit. Každým dnem se mi ztrácelo čím dál tím víc indexovaných stránek ze seznamu (jen za včerejšek to bylo přes 90). Když jsem se ptal podpory co s tím hodlají dělat, tak mi bylo nejdříve vysvětleno že žádný problém nemají a ve všech prohlížečích jim to funguje. Následně jsem jim vysvětlil a poslal log z mého robota, který jim měl ujasnit že, když robot něco hledá tak jej nemusí zajímat, že si projde redirektem 302 – 302 – 301 až na 200, ale už u prvního redirektu se zasekne a následně to zkusí za pár dnů. Bylo mi vysvětleno, že to je naprosto běžné a zatím nezjistili dopad na vyhledávače. No nebudu to dál rozebírat. Minulý článek o chybě WP tak prosím berte s rezervou. Jediné co vím jistě je že .htaccess + WP + godaddy teď nehorázně blbne (chyba je v nějaké akceleraci) a mnou navrhované řešení funguje jen pokud hosting není vytížený resp. neakceleruje. O godaddy se teď bavit už dál nechci.

A kam že to 404m.com zamigroval? Vzhledem k tomu, že celý blog není zrovna dvakrát prodělečná záležitost chtěl jsem VPS, který v pohodě utáhne měsíční návštěvnost a dá mi navíc dostatek prostoru na některé moje experimenty, které jsem v poslední době trochu omezil. Novým domovem 404m.com se tak stal angel-hosting.cz. Koupil jsem tarif za 300 CZK/měsíc. Upřimně čekal jsem že to bude tak 2x tolik, ale i přes nízkou cenu jsem nakonec podlehl tlaku referencí a lidí, kteří už mají s angel hostingem zkušenosti. Zatím si nemůžu VPSko vynachválit. Odezva, rychlost, prostě všechno je daleko rychlejší. Takže si můžete vychutnat 404m.com v klidu a pohodě.

Co se týká ostatních projektů, zatím jen řeším problém s .htaccess. Nahrál jsem si na zkoušku jedno mé MFAčko a nefunguje mi friendly seo URL. Zkoušel jsem verzi pro godaddy i hostmonster ale žádná nefunguje. Jde mi o to, aby se sub.domena.cz/neco-neco přesměrovalo na na sub.domena.cz/index.php?p=neco-neco. Nějak mi to nejde zprovoznit a nevím kde mám chybu. Mno ale s tím si poradím.

Btw. od sponzora 404m.com (má reklamu napravo) jsem dostal pár kódů na .eu domény zdarma. Takže prvním 10 lidem, kteří do diskuze napíší že chtějí kód zdarma pošlu na email, který uvedou v příspěvku jeden z kódů. Akce je limitovaná 30 minutami a samozřejmě 10ti kódy.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

36 Replies to “404m.com migrovalo”

  1. Drago: Napiš na podporu, popiš svůj problém a počkej na odpověď :P

  2. Vitaj u angel-hosting – budeme susedia :)

    Toto ti bude urcite fungovat – pouzivam to sam na svojich weboch u Angel hostingu.

    RewriteEngine On
    RewriteRule ^([a-zA-Z0-9\\-]*)$ /index.php?p=$1 [L]

    – to lomitko pred index.php je podstatne ;-)

    1. Jelenik: díky moc, tahle verze funguje perfektně :)

  3. Už jsem vyzkoušel asi devět poskytovatelů hostingu v ČR plus několik v zahraničí a můžu potvrdit že jedna z největších spokojeností je právě s Angelem.

Comments are closed.