PRyard se už rozjíždí – počet aktivních uživatelů roste, přichází první nabídky a rozšíření systému

Před pár dny jsem na novém pay per post systému PRyard zahlédl první poptávku na článek . Musel jsem se pousmát – tak už to začalo. Rozhodl jsem se tak napsat Martinovi jestli by se nepodělil o nějaké novinky.

Co je PRyard

PRyard je nová služba, kterou založil Martin Jersák (vytvořil, nastartoval a později prodal úspěšný pay per post systém PlaCla). PRyard cílí na nově vznikající trh, který Martin označuje jako sociální pay per post. Na něm šikovní publisheři/influenceři a tvůrci obsahu mohou vydělat slušné peníze, protože právě to teď inzerenti potřebují. Martin věří že tyto inzerenty dokáže sehnat a vysvětlit jim proč sociální pay per post potřebují. A vzhledem k tomu, jak se mu to povedlo u PlaCla tomu i hodně věřím.

PRyard jsem vám představil v článku 5 důvodů proč nové službě na monetizaci nejen webů PRyard věnovat pozornost.

Co je nového

V březnu byl celý systém stále v módu shánění blogerů a influencerů. Zároveň probíhalo ještě vylepšování UI a další programátorské práce. I tak se v systému objevily dvě objednávky. První požadovala článek o nadcházející sportovní události a druhá článek o slevě na obuv v eshopu. Teď se tam objevila ještě další. Není to moc, ale je třeba brát v potaz že stále probíhá vývoj a shánění těch, kteří budou obsah publikovat.

V březnu byla přidána měna EUR a podpora dvou jazyků – angličtiny a slovenštiny. Inzerentům se tak skrz českou platformu otevře mezinárodní trh. Začít na Slovensku není špatná nápad. Je spousta firem, co by rádo proniklo na další trh a díky jazykovému porozumění se CZ – SK zdá být jako ideální kombinace. Do systému se dále registrovali desítky aktivních lidí, kteří poskytli důležitou zpětnou vazbu. Martin tak začal systém vylepšovat a upravovat. Podle jeho slov jsou “některé UX věci nešikovně udělané” a bude je předělávat.

A jaké jsou cíle na duben? Shánět nové publishery a zpětnou vazbu pro další vylepšení systému. Takže pokud jste se ještě neregistrovali, tak neváhejte a pusťte se do toho. Zpětnou vazbu teď Martin potřebuje, aby systém využilo co nejvíce inzerentů a my tvůrci obsahu z toho taky něco měli ;)

V dubnu přibude ještě podpora USD, které jsou potřeba pro další fáze expanze.

Co se týká shánění inzerentů, tak po dokončení programátorských prací a odladění UI a UX začne Martin oslovovat známe v SEO agenturách, kde jsou vždy lační po kvalitních zpětných odkazech. Není to však ještě ten plánovaný frontální útok, spíše pomalý rozjezd. Vše jde podle plánu. Frontální útok přijde později. No jsem na to zvědavý.

Chcete být u toho?

Já osobně rád sleduji zajímavé a hlavně nadějné projekty. Rád je i podpořím článkem anebo doporučením potenciálním zájemcům. Pokud jste na tom stejně, tak můžete růst PRyardu sledovat na sociálních sítích:

Celý projekt má i vlastní blog, který najdete na pryard.com/blog/cs/. Zatím jsou však články a příspěvky hlavně o tom jak systém používat.

Závěr

Jsem zvědavý jak to bude pokračovat.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

One Reply to “PRyard se už rozjíždí – počet aktivních uživatelů roste, přichází první nabídky a rozšíření systému”

  1. Problém všech pay per post platforem je, že si umí sehnat inzerenty, ale na straně publisherů už je to výrazně horší.

Comments are closed.