Tipněte si čas registrace milionté .cz domény a vyhrajte!

Miliontá .cz doména je na spadnutí. Její registrace je otázkou několika týdnů. Jakmile bude registrována, tak se o naší národní doméně bude psát ve všech doménových magazínech, blozích a fórech. Milionová meta je totiž ve světě domainingu výjimečná záležitost.

Už několik týdnů mě z Czechia urgují ať vymyslím nějakou soutěž, která by byla do poslední chvíle napínavá. Dokonce už pro vás připravili ceny v hodnotě cca 3,5K CZK. Tak co půjdeme na to?

Soutěž

Vašim úkolem bude tipnout si co možná nejpřesněji čas registrace milionté domény. Není potřeba datum, jen přesný čas. Pro tři z vás, kteří budou nejblíže, připravila Czechia produkt inPage standard + .cz doménu k tomu. Co s výhrou uděláte je jen na vás. Soutěž končí den před registrací milionté domény.

Takže kompletní pravidla jsou:

  • Tipnout si co možná nejpřesněji čas registrace milionté domény (hodiny:minuty:vteřiny).
  • Napište váš tip do komentáře pod tento příspěvek. Stačí ve formátu hh:mm:vv. Nezapomeňte vyplnit políčko email, ať vám můžu oznámit výhru a další postup :)
  • Vyhrají 3 z vás, kteří jsou nejblíže k přesnému času.
  • Pokud by bylo více výherců, tak vyhraje ten kdo si tipnul nejdříve.
  • Soutěž končí den před registrací milionté domény.
  • Výhra je právně nevymahatelná. Může třeba spadnout webhosting a smazat se všechny tipy.
  • Prosím nezkoušejte podvádět. Vyhrazuju si právo smazat komentář komukoliv, u koho budu mít podezření, že podvádí a tím jej vyřadit i ze hry.
  • Výherce zkusím kontaktovat na email (koukněte na email do spam koše) a zároveň bude zmíněn i v článku. Pokud email neobdržíte tak mi zkuste napsat. Nevyzvednuté výhry propadnou do 14 dnů.

Komentáře schvaluju průběžně. Cokoliv, kde není tip mažu. Na případné otázky může použít minifórum. Piště si tam co je libo.

Co je inPage?

Pokud neznáte inPage, tak vězte, že se pravděpodobně jedná o ideální službu blízké budoucnosti pro menší firmy a živnostníky (prostě pro ty, kterým stačí univerzální řešení a nechtějí investovat nárazově velkou částku).

V podstatě je to online CMS vyvinuté právě pro účely prezentace a prodej zboží. Nechce se mi to teď rozebírat moc do detailů, ale zkráceně to může fungovat i takto: inPage + copywriter = kompletní funkční internetová prezentace + jednoduchý eshop. Není potřeba programátor ani webmaster co se stará o doménu a hosting.  Dobře ještě bude potřeba grafik, pokud si nevyberete šablonu :)

Jestli bude zájem tak můžu napsat obsáhlejší článek jak si může copywriter a grafik založit firmu na internetové stránky právě s využitím inPage. Ale to jen tak pro zajímavost.

Co rozhodně chci zmínit už delší dobu je super affiliate program, který inPage nabízí. Pokud máte ŽL na zprostředkování služeb/marketing, tak si můžete doporučováním inPage vydělat až 60%. Popřípadě jestli nechcete řešit podmínky přímo s Czechia/Zoner, tak se registrujte do affiliate sítě Webexsys, kde vám rovnou dají 50% a na nic se nikdo nebude ptát.

PS: Tohle není nějaká špatně skrytá reklama na inPage. Výše zmíněnou část myslím opravdu vážně.

Závěr

Přeju hodně štěstí v tipování přesného času registrace. Nezapomínejte tipy psát v nějakém čitelném formátu a bez OT prosím, ať to tu mám přehledně, když dojde na vyhodnocování.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

76 Replies to “Tipněte si čas registrace milionté .cz domény a vyhrajte!”

  1. 21:12:12

    Kdybych vyhral, tak ne ze editnes muj prispevek a zmenis ho na sebe draku :)

  2. 16:40:01

    79% že to bude kolem té čtvrté ;-) chtělo by to přístup k přehledu zdrojů návštěvnosti za každou hodinu v Analytics :-D

Comments are closed.