Oficiální vyjádření seznamu: DirectoGlobál nepenalizujeme!

seznam.gifTak se majitel DirectoGlobál vrátil ze služební cesty a hned první pracovní den se pustil do uklízení škod a vyvrácení mýtů tím nejjednodušším způsobem. Jednoduše se zeptal jestli seznam skutečně penalizuje systém directoglobal nebo ne. Podle vyjádření Zdeňka Martina, seznam.cz v současné době nepenalizuje systém directoglobal.com. Zdá se, že seznam jen opět zkouší nový algoritmus. Odpověď si můžete přečíst zde, diskutovat pak na webtrhu.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

29 Replies to “Oficiální vyjádření seznamu: DirectoGlobál nepenalizujeme!”

  1. O.Baar: Ses SEO a internet marketing konzultant ne?
    Clanky od novinare co se venuje dane oblasti vs. copywriting od cloveka co dela i 10 jinejch cinnosti (muze bejt dobrej, ale uz tam neco smrdi), domena vs. strasne-moc-nadherna-domena atp.

    Je to mnoho ovlivnujicich faktoru, ktere se zkusenostmi pomohou ovlivnit/predpokladat obrat, nekdo tvrdi, ze na nich zalezi, nekdo ze ne. Kdo si co vybere je jeho cesta a volba, ale budou tomu taky odpovidat zisky/ztraty.

    Co se tyka SEO, je to kvalitni brand a kvalitni obsah za desitky tisic, co se nam po case linkuje sam? Nebo za SEO muzeme pocitat i blue/black hat, ktery nam za 1/2 roku umre, ale byl ve spravnou dobu na spravnych mistech?

    Je treba vice premyslet? Ano souhlas, ale poloz si otazky: CO? JAK? KDE? ZA KOLIK? KOMU? NA JAK DLOUHO? ..
    I kratkodoby zisk je zisk, treba je muj cil zrovna kratkodobej. Jinde muze byt cil dlouhodobej, a budu muset zvolim jinou strategii ….

  2. TS: Ano jsem, na zbytečný offtopic nereaguju.
    Jelikož se snažím i o osvětu ostatních v mém oboru, nerad bych, aby se vydali lidé po Tvém příkladu krátkodobého zisku, jsem spíše na straně vyhledávačů a MFAčka mne hodně vytáčejí. Každý, ale ať dělá jak myslí.

  3. V otazce kratkodobe versus dlouhodobe projekty prekvapive hodne lidi na internetu preferuje kratkodobe, protoze se situace v SEO neda moc dobre predikovat. De facto tak opomiji skutecnost, ze ac nemuzu predpovedet, jaky budou mit vyhledavace algoritmus za 5 let. Muzu v pohode predpovedet, ze v nem budou preferovat informacni weby s vlastnim obsahem, ktere budou uzitecne pro uzivatele.

    Kratkodobe projekty maji smysl, jako rychly zdroj kapitalu. Ale v casovem horizontu peti a vice let si troufam tvrdit, ze na tom bude lip projekt, ktery pojede kvalitne od zacatku, nez sada projektu, ktere budou vznikat a zanikat. Ostatne nejvetsi brandy to dokazuji celkem jasne. Kdo chce dneska prorazit v oborech, kde je pet let zajeta konkurence to ma sakra tvrde i kdyz prijde se slusnym kapitalem.

  4. Ahoj, chci se zeptat ohledně kompatibility DirectoGlobal s blogger.com. Funguje tento systém i zde? Díky.

Comments are closed.