Vaše .cz domény na prodej LI.

Tradičně první pátek v měsíci můžete zkusit přes 404M prodat nějakou hezkou .cz doménu. Stačí jí vložit do komentáře s lákavou cenou a čekat až se vám někdo ozve. Podle zpětných reakcí se prodá zhruba 5 % nabízených domén. Což za zkoušku a zpětný odkaz určitě stojí ;)

Podle statistik se nejlépe prodávají LL (dvoupísmenné) a CC (dvouznakové) domény. Většinou je kupují jiní domaineři, kteří si je ponechají a čekají na vhodné kopce anebo zhodnocení. Jinými slovy mají dobrou likviditu. Dále stále letí půjčkové domény za dobré ceny (nižší jednotky tisíc).

Pravidla pro vaše .cz domény na prodej

  • Opět jsme beze stropu. Můžete nabídnout doménu za jakoukoliv přiměřenou částku. Zjevné nesmysly budou smazány. Pokud jste plátce DPH, tak uveďte do příspěvku s/bez DPH. Jestli preferujete jinou měnu (EUR/BTC), tak jí uveďte s alespoň hrubým přepočtem na CZK.
  • Na jednoho člověka připadá jen jedna nabídka s jednou doménou. Pokud chcete prodat více domén, dejte si odkaz na portfólio do komentáře. Portfólia jsou fajn. Jestliže prodáváte domény, určitě se vyplatí takový hezký seznam vytvořit.
  • Využijte k ohodnocení ostatních nabízených domén. Ideálně ohodnoťte poměr kvalita/cena. Je to na vás.
  • Nepoužívejte připojení přes proxy servery, antispamový plugin to rovnou označuje za spam. To poznáte tam, že se neobjeví komentář čeká na schválení. Pokud se váš komentář ztratí napište mi email (drago@landofice.com). Kouknu na to.
  • Prosím dodržujte šablonu. Hlavně nezapomeňte na uvedení kontaktu. Pokud kontakt nebude uveden, dám tam email z komentářového formuláře.
  • Nekomentujte tento příspěvek. Budou schválený jen nabídky. Samozřejmě všechny komentáře poctivě čtu :)
  • Proces schvalování nabídky je následovný: Nejdříve musí projít přes antispam Akismet, který jí občas neschválí (pokud se to stane napište mi email, je možné, že jste na celosvětovém blacklistu). Poté se na ní kouknu já. Jestli je váš cenový požadavek odpovídající této akci a dodrželi jste šablonu.
  • Pokud doména obsahuje číslice uveďte jí malými písmeny a do závorky velkými.

Zabezpečte si svůj prodej

Prodej domény můžete ošetřit smlouvou anebo využít služby třetí strany. Umí to Subreg a Tele3. Obě společnosti mají v oboru domén dobré jméno a dlouhou historii, takže se nemusíte bát že by vás někdo podrazil. U Tele3 vám dokonce pomohou se smlouvou a zajistí i kurýra :)

Šablona

Šablona slouží k zpřehlednění komentářů, prosím dodržujte jí. V pravém horním rohu 404M je sloupeček se šesti posledními komentáři. Takže případný zájemci uvidí název domény a cenu, což zvyšuje počet impresí a šanci na prodej.

Šablona vypadá následovně:

  • smskuj.cz (doména musí být .cz)
  • 50.000 CZK bez DPH (cena může být v jakékoliv měně a to včetně BTC, vždy ale musí být alespoň surový přepočet na CZK, nezapomínejte uvést zdali jste plátci DPH)
  • drago@landofice.com (pokud zapomenete kontakt, dám tam email z formuláře. Jestli tam nebude tak vaše nabídka nebude schválena)
  • Ideální pro název nějakého tarifu operátora, popřípadě poskytování služeb spojených s SMS  (nějaký krátký popis, který prodává)

Závěr

Pokud chcete mít průběžně přehled o nově schválených nabídkách přidejte si do RSS čtečky následující feed anebo se přihlaste k odběru komentářů.

  • 404m.com/2016/09/02/vase-cz-domeny-na-prodej-li/feed/

Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

17 Replies to “Vaše .cz domény na prodej LI.”

  1. pojistovacicentrum.cz a pojistenipraha.cz
    2.500 CZK bez DPH nebo dohodou (jsem plátce DPH)
    info@letem.cz
    Skvělý název pro web s nabídkou pojištění – pojišťovací centrum (univerzální), pojištění Praha (největší regionální trh).

  2. zavazecilodky.cz + 3 další varianty
    6000,- za 4ks (s fakturou + DPH)
    info{zav}czechsite.net
    Celkem 4 domény za jednu cenu (zavazecilodky.cz, zavazeci-lodky.cz, zavazecilode.cz, zavazeci-lode.cz). Domény přesně vystihují jeden z drahých(10-50 tisíc Kč) a hledaných produktů (přesná shoda) pro rybáře. Balíček obsahuje všechny smysluplné varianty.
    Na ceně je možné se dohodnout. Nepodnikám, takže faktura je možná pouze přes WebDeal a k ceně je pak nutné připočíst DPH.

  3. jamajskyrum.cz + jamajsky-rum.cz
    5 000 CZK bez DPH (plátce DPH)
    tomas@krause.cz
    Ideální pro alkoholový affil nebo jako microsite pro eshop. Slušná hledanost na Seznamu – nižší desítky denně.

  4. Firemniserver.cz
    cena 20 000,- KC + DPH – faktura
    info@webmint.cz
    Domena byla pred peti lety poptavana Microsoftem ale nebyla mu prodana
    zdatny domenovy obchodnik by nemel mit problem s prodejem dale

  5. pomaturitni.cz + maturitni.cz
    20 000 Kč
    info@vbrazda.cz
    Kombo jednoslovných domén s širokým využitím (pomaturitní studium, pomaturitní kurzy, maturitní otázky, přípravné kurzy na maturitu apod.). Cena k jednání.

  6. odborne.cz
    30 000 Kč (nejsem plátce DPH, faktura)
    michal-t@email.cz
    Doména vhodná pro odborný zpravodajský portál ve stylu zive.cz, zaměřený na IT odvětví apod., 2) Trh odborných služeb ve stylu ePoptavka.cz, nejRemeslnici.cz, 3) Portál odborného poradenství všech možných oborů (IT, řemesla, zahrádkaření, moto..)

  7. culture.cz
    50 000 Kč bez dph ( jsem plátce dph při fakturaci, jinak možno bez dph “občansky”)
    daniel.peder@gmail.com
    Doména vhodná pro široké spektrum možností, na subdoméně shop.culture.cz byl kolem roků 1998-2001 provozován legendární eshop cd, dvd, knihy, na culture.cz běžel přehled kulturních událostí, kina, divadla, koncerty, výstavy. Další možnosti jsou prodej vstupenek, affil nebo vlastní prodej, merch shop, nebo ještě stále i cd, dvd, knihy, hry,…. Dále je samozřejmě kulturní magazín, kulturní aktuality v angličtině, protože “culture”. Nebo zcela mimo zábavu jsou témata jako východní kultury, západní kultury, společenská témata. Národní kultury a různé kulturní oblasti. Prostě široce univerzální název.

Comments are closed.