Doména px.com prodána za více jak 1 milion USD

Máme tu další pořádný prodej .com domény. Dvouznaková PX.com se prodala za 1 milion USD plus nějaké další nezveřejněné poplatky. S touto zprávou přišel sever domaininvesting.com, kterému také transakci potvrdil prodejce z Media Options. Media Options je domain brokerská společnost, sídlící v Panamě, specializující se na prémiové .com domény. To znamená dvou, trojznakové kousky a jednoslovné domény.

Zároveň kupec ReviMedia potvrdil v tiskové zprávě koupi domény. New Yorkská společnost ReviMedia, kpatří mezi nejrychleji rostoucí společnosti specializující se na lead generation,  plánuje mezinárodní expanzi a doména se jí hodí k budování nové značky pro jejich platformu LXP. Podle tiskové zprávy si od domény slibují “bezprecedentní náskok” oproti konkurenci. Dále koupi domény považují za velmi dobrou investici, protože ceny dvou a trojznakových .com domén neustále stoupají. Společnost ReviMedia dále vlastní domény BestQuotes.com, PetPremium.com anebo HomeSafety.com.

Co si takto pročítám různé doménové prodeje, tak je zajímavé sledovat jak rostoucí společnosti, které cílí na různé formy online marketingu nenápadně skupují zajímavé kousky.

Co se týká samotného prodeje PX.com za 1M USD, tak tento rok se jedná o druhý největší prodej. První je doména Porno.com, která se v únoru prodala za úctyhodných 8.888.888 USD.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup