Tohle tu jen tak nechám…

Nedávno jsem si udělal na Twitter veřejný list lidí ze zahraničí, kteří jsou nějak spojení se SEO. Občas se tam objeví zajímavý postřeh anebo úvaha, která se u nás začne probírat až za několik týdnů. Naposledy to třeba bylo, že v Google news nebudou mít bonus stránky optimalizované pro mobilní zařízení, že Google vždy preferuje v SERP variantu s HTTPS (pokud tam není výslovně 301) anebo když pošlete oficiální dotaz na Google ohledně utajované služby tak vám pošlou takovýto animovaný gif místo odpovědi.

Zajímavé je, že často zveřejňují tipy anebo odkazy na infografiky o tom jak zlepšit pracovní nasazení anebo být prostě v pohodě. Tato se mi dneska líbila :)

10-vedeckych-zpusobu-jak-byt-stastnejsi

Takže si jdu zaběhat do lesa, budu u toho trénovat úsměv a plánovat nějaký výlet :)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

5 Replies to “Tohle tu jen tak nechám…”

  1. Krásná infografika. Ale nejhorší je, když člověk pracuje 6 dní v týdnu, aby zaplatil nájem, najedl se, oblékl se a na nic dalšího mu nezbývá síla ani čas. Jak pak má být člověk šťastný. Chtělo by to více peněz …

  2. az se vratim z alp tak zajdu na jogu trochu popracuju a zacnu planovat dalsi dovolenou tentokrat i s detma :) lepsi motivaci neznam :)

    1. a jujda, tvoje stránky znám. Vždycky jsem nasr***, když mi je Google předhodí, protože místo toho, aby mě hodil na stránku s obsahem hodí mě na seznam dalších odkazů. Ale že se pořád drží, co? :-D Myslel jsem, že přesně tohle Google hodlá vymýtit.

  3. ten gif od google je bomba :) … Plánovanie výletu je riadne super, ale ja by som ho radšej aj uskutočnila, veď predsa raz za čas si treba aj oddýchnuť

Comments are closed.