Doménová reklama na značkách luxusních aut

V mnoha státech světa si lze za nezanedbatelné peníze pořídit na auto poznávací značku s vlastním textem. Luxusní auta, tak většinou mají i dobře zapamatovatelnou poznávací značku s podpisem či sdělením svého majitele. Občas se využívají i na propagaci obchodních zájmů velkých společností. V Texasu však po zájmu veřejnosti zašli ještě o malý krůček dál…

Umožnili totiž přidat si na poznávací značku kamkoliv tečku. Například majitel domainnamewire.com si nechal udělat značku DNW.COM. Text na značce je omezen na 7 znaků, samotná tečka se nepočítá. Což u .com domén nedává prostor pro moc možností.

No musím uznat, že to má něco do sebe a pokud se u nás někdy budou zavádět poznávací značky na přání, rozhodně by stálo za to přidat k návrhu ještě malou poznámku o tom, že mohou obsahovat tečku. Sice by se dala dokreslit fixou, ale mám takový dojem, že čmárat na poznávací značku by se nemuselo líbit dopravní policii :)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

4 Replies to “Doménová reklama na značkách luxusních aut”

  1. Myslím, že u nás by se to taky chytlo. Já bych toho pro nějaký úspěšný projekt taky využil :)

  2. Asi na to jdu moc jednoduše, ale nestačí jen nějakej pěknej, velkej sticker ve velikosti tý SPZ (a třeba i v designu)?

    Spz je vidět jen v koloně z pár metrů, jinak moc ne, teda pokud nemáš SUV…

Comments are closed.