Další body pro .me

O doménu už projevilo zájem mnoho služeb a významných společností. Dalo by se říct, že i když jí spousta větších domainerů naprosto nemusí, ba dokonce jí ani nemohou přijít na jméno, tak snaha protlačit tuto “call to action” doménu pořád sílí.  Počet registrovaných .me domén stále roste, i když o dramatickém či spontánním nárůstu se mluvit nedá.

Po facebooku a wordpressu po doméně .me sáhla i společnost YAHOO! a to se svým projektem sociální sítě meme.yahoo.com. Přes sedo si domluvila odkud premium domény me.me. Právě od domény me.me si YAHOO! slibuje že se stane jejich “an essential component of online branding strategy” Což je celkem drsné tvrzení, jehož překlad by mi zabral více času než psaní celého článku. Ale třeba v zahraničí nemají takové BFU jako u nás, kteří stále ještě mají problém pochopit, že ne každá doména musí končit na .cz a že adresní řádek se nenachází na stránkách seznamu ale trochu více nahoře a je součástí prohlížeče.

V každém případě další body pro .me a lidi, kteří do ní investovali mohou oslavit další velké vítězství, z kterého ovšem zatím jaksi nic nemají.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

5 Replies to “Další body pro .me”

  1. No nevím, nevím kolik dali za me.me ale lepší investicíi bych viděl v meme.com, když už to musí být (je to jak portal pro kozy, aspon v češtině…)těžko říct bez čísel, ale ta prezentace na meme.com nevypadá na to, že by ta doméná nebyla pro někoho jako yahoo k mání… No, vůbec si myslím, že v yahoo asi trpí nějakou uchýlkou, pokud se nepleu patří pod ně dřívější deli.cio.us.. u toho jim taky trvalo, než přešli na .com doménu.
    Jestli mírně roste počet .me domén budoe to hromadným slevňováním, dnaska se dá pořídit za 9 dolarů i mimo Godaddy, myslím že ještě chvilku a budeme na urovni .us, nebo biz okolo 4-5 dolarů za me pro každého..

  2. Nevím jak vám, ale me.me se mi píše docela blbě :) Rozhodně hůř než by se mi psalo třeba meme.com :)

  3. Kdyz uz jsme u tech exotickych domenach, jak to vidis s domenou .in? zatim se v cr prakticky neprodava

Comments are closed.