Dragův poprázdninový výprodej .cz

Už jsem dlouho nic neprodával na webtrhu, tak jdu zkusit jestli trh ještě žije. Tohle je takový lepší základ mého spekulantského domain fondu. Většina domén je určená pro end usera, který za ně určitě rád a dobře zaplatí. Takže co to vlasntně prodávám?

  • miriam.cz – zkuste si zadat do hledání zboží nebo služeb na sezenamu toto slovo a hned uvidíte adresy lidí, kteří by o doménu mohl mít zájem. Aukce zde.
  • lydie.cz – podobně jako miriam.cz. Aukce zde.
  • PocitacovaGrafika.cz – počítačová grafika je všude. Když se ukázalo, že je efektivnější než makeup u modelek, tato doména nabrala na ceně. Aukce zde.
  • smskuj.cz – češi jsou přeborníci v posílaní sms v přepočtu na hlavu. Hlavně ti mladší vynalazeli nové položky k proplacení u zdravotních pojišťoven jako SMSkové zápěstí, SMSkový palec. V současné době má více mladých lidí do 18ti let zkušenosti s SMSkováním než se sexem. Možná by stálo za to se nad tím pozastavit a něco vydělat. Aukce zde.

Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

7 Replies to “Dragův poprázdninový výprodej .cz”

  1. V posledních době (zhruba od začátku prázdnin) sleduji na webtrhu menší aktivitu a zájem. Třeba na tom budeš s prodejem lépe ;-) Hodně štěstí.

  2. Doufejme že ten pokles byl kvůli prázdinám a už se to konečně rozjede.

  3. ppp: já moc dolary nepoužívám, respektive je používám pouze na placení věcí co mám za dolary (paypal mám v CZK, USD a EUR). Když se mi tam nahromadí víc dolarů tak je utratím (renew se nemusí dělat na poslední chvíli). I když teď začali chodit pravidelně šeky z adsense takže to možná cítit trochu bude.

    Bohousek: neboj se zadarmo dávám jen věci, které mají před expirací a nehodlám je prodlužovat. Tyhle prodlužovat mi nedělá problém.

Comments are closed.