NNNN.info sold out

dot_infoUž je to 7 dnů (4.3.2008) co byla zaregistrována poslední NNNN.info doména. Všechny od 0000 až po 9999 jsou už prostě pryč. Poslední kusy se prodali na TDNAM – Closeouts (kromě 4213 ta má před sebou ještě 20 nejistých hodin) a v TDNAM – Expired names následujících 10 dní nic není. Nějaké to číslo ještě proklouzne domain tasterům, ale prostě už nic není. Na trhu po nich zatím není ani poptávka ani nabídka. Všichni jsou zaskočeni a zmateni timto rychlím vývojem, který byl zapříčiněn velkou slevou u největšího registrátora godaddy.com. Cena spadla z 2.99 USD na 0.99 USD a pořád se tam drží.

V následujících dnech se očekává kdo začne se spekulací. Odhadovaná cena LLLL.info domén se bude ze začátku držet nad úrovní renew poplatku tedy 7 – 9 USD. Během následujících měsíců, pokud nedojde k velkému hromadnému dropu, se cena vyšplhá na 15 – 20 USD a dál poroste.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

3 Replies to “NNNN.info sold out”

  1. a co myslis na LLLL.info?Aky bude vyvoj?Oplati sa chytit si par tychto domen?

  2. Pujde to postupně CVCV (už je vyprodaná), VCVC, VCCV, CVVC a pak postupně všechno až k CCCC. Problém je že se každý den dropuje spousta LLLL domén. Lidi tomu prostě nevěří. Pokud by cena zůstala na 1 – 3 USD tak rychle vykoupit. Podle mnoha lidí prý LLLL.INFO vypada ze všech LLLL.koncovek nejlépe :)

  3. kazdopadne mame podobny nazor a to je ze kym to bude aspon na 10 dolaorch za kus bude este trvat nejaky ten cas, podla mna minimalne rok urcite

Comments are closed.