Copak si dnes zaregistrujeme…

Po delší době jsem se opět rozhodl ručně zaregistrovat nějaké domény. Na webtrhu je teď doslova záplava superlevných godaddy domén, takže alespoň rámcově se dá orientovat po čem by individálně v ČR byla sháňka. Sice v posledních dnech kvalita silně upadla a objevují se i TM domény o které nový majitel zřejmě přijde lusknutím godaddy prstů, ale to teď není podstatné. Důležité je, že je chuť domény nakupovat. Vcelku se prodává všehosměs takže se poohlížím po expirovaných jendoslovných doménách (ostatně dvouslovných .info je už i tak dost a je na ně navíc moc brzo) Vytvářím menší seznam potenciálních kandidátů, ale nějak se mi nic zvláštního nedaří vytvořit. Procházím tedy i zavrhnuté domény z předchozího infobatche1 a něco dávám dohromady. Po cca 4 hodinách a pár minutách škrtání mi zůstává jen hrstka vhodných kandidátů.

LIKVIDACE.INFO
EKONOMIE.INFO
KVIZY.INFO
SRANDA.INFO
ZAHADY.INFO
PAUSAL.INFO

Ručně ještě zkusím nějaké drahé 2 slovní, ale moc se nedaří. Beru jen

KREDITNIKARTA.INFO

Přidám něco z nově expirovaného seznamu.

TRHY.INFO

No řikám si nic moc, na to jaký byl hlad po doménách. Zkusím ještě prolézt nějaké seznami expirovaných domén na .net koncovky. Možná tam nějaká ta premiová bude. Nakonec beru PETROHRAD.NET a do páru ještě DISKUSE.NET (trochu mi vrtalo v hlavě to Z, ale prý oboje je ok) . Takže uzavřu dnešní lov na 10 kusech.

Večer ještě projdu expirované listy pro .biz domény a výjmečně (po debaglech na začátku) beru i .biz doménu POCITAC.BIZ. Godaddy ale domény .BIZ nějak prodražil tak jdu k dynadot, kde mám ještě nějaký kredit po neúspěšném domaintastingu. Zaplatím 8.99 USD a jdu zadávat do svého PHP správnce domén (taková slátanina, používám to místo open office tabulky).

Na nově zaregistrované domény uvaluju jednoměsíční karanténu, aby jsem se mohl rozhodnout jestli je za bargain cenu prodám na webtrhu, anebo si nechám. Opravdu doporučuju každému. Občas nevíte co máte ;)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

One Reply to “Copak si dnes zaregistrujeme…”

  1. Godaddy si navic pri tom TM louskani jeste nauctuje…

    We recently received an inquiry related to your domain name, …….DE, ……..DE . The specific inquiry related to your domain name can be described as follows:

    240421 – REGISTRY NOTIFICATION

    In accordance with our registration agreement, https://www.godaddy.com/gdshop/legal_agreements/domain_registration_GD.asp?prog_id=GoDaddy&isc=gdbb135, we have charged your credit card in the amount of $9.95 for our processing of this inquiry.

    Thank you for your continued business,
    GoDaddy.com

    No uz nejakou dobu citim ze registrovat u godaddy je blbost takze je cas se stehovat.

Comments are closed.