Pizza šílenství

pizza.jpg Není to tak dávno co se vydražila Pizza.com za slušnou částku 2.6M USD a už se nám začínají objevovat další pizza kousky.

Na TDNAM se právě draží pizza.net. V současné době je její cena na 421,005 USD a nebyla zatím dosažena minimální částka. Podle jednoho zdroje si vlastník domény představuje částku kolem 800,000 USD, což je na doménové jméno, které nemá s internetem skoro nic společného, celkem dost. Ačkoliv na druhou stranu musíme k doméně přidat i stránky, které jsou v ceně domény. Jedná se o vyhledávač pizza restaurací. V databázi je prý 60K položek. Ovšem jak je to s návštěvností těžko říct. Alexa rank je pouze 790K, což je na takovýto projekt žalostně málo.

Další doménou je pizza.info. Draží se na SEDO a do konce aukce zbývají skoro 3 dny. Současná cena je 12,500 EUR a ceny pro prodej bylo dosaženo. Celkem se o doménu pere zatím 8 lidí, takže se ještě určitě dočkáme nějakého toho nárustu.

Pizza ve všech variantách se také objevuje v poslední době víc a víc. Dokonce i na našem oblíbeném webtrhu i když v trochu méně zajímavé variantě talianskapizza.sk. Mimochodem neoficiální pizza thread je i na namepros s povedeným názvem The Pizza Gold Rush is on….

Jaké z toho pramení poučení? Pokud něco letí není nad to se svést ;)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

One Reply to “Pizza šílenství”

Comments are closed.