PremiumCash – zpoplatnění zákazníka bez nutnosti programování

Společnost Airtoy a.s., specialista na mobilní platby a připojení Premium SMS, přichází na trh monetizace webů s bezplatnou aplikací PremiumCash. Díky této novince můžete bez nutnosti nebo znalosti programování zpoplatnit návštěvníky svých stránek prostřednictvím Premium SMS.

Aplikace splňuje požadavky pro nejčastější využití mobilních plateb na internetu, a to zpoplatnění přístupu na určité webové stránky a zpoplatnění stahování souborů (formuláře, zdrojové soubory, videa, mp3, fotogalerie a další). Pro většinu webmasterů tak PremiumCash představuje rychlé a efektivní řešení pro jejich projekty.

Praktickou výhodou je možnost personalizace platebního okna tak, aby odpovídalo designu vašeho webu. Nikdo z návštěvníků se tak nevyleká výzvy k platbě, která vizuálně ladí se stávajícím vzhledem vaší prezentace.

PremiumCash zprovozníte nejen na klasických HTML/PHP prezentacích, ale také pod redakčními systémy. Už během pár minut můžete mít napojené mobilní platby na své instalaci WordPressu, Joomly či jiného redakčního systému.

Registrace a používání aplikace je zcela zdarma. Airtoy si neúčtuje žádné instalační ani udržovací poplatky. Stačí si vytvořit účet v partnerském portálu na adrese partner.airtoy.cz, stáhnout instalační balíček PremiumCash obsahující vše potřebné a začít vydělávat.

Oficiální web aplikace najdete na adrese http://www.premiumcash.cz/, kde si můžete vyzkoušet, jak vše funguje v praxi.

Článek je komerčním sdělením společnosti PremiumCash


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup