Google Page Rank asi zemřel

google.pngPosledních pár dnů nefungují skripty na zjišťování reálného GPR. Prostě když je spustíte tak vracejí n/a. Skripty na future page rank zase vrací spadnuté datacentra. Jelikož už je to nějak dlouho tak jsem se rozhodl kouknout snad na jediné místo, kde by o google page ranku měli něco vědět a to do Google Webmaster Tools. V statistice procházení je jen suchá odpoveď: K dispozici nejsou žádné údaje. Zkuste to prosím později.

Co to může znamenat? Google programátoři mají prázdniny a neřeší velký problém? Google se rozhodl zrušit page rank? Opravdu nevím co si o tom mám myslet.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

28 Replies to “Google Page Rank asi zemřel”

  1. Prosím o edit toho predchádzajúceho komentáru konkrétne zmazať prvú vetu.

  2. Hm, pokud je teda PR opravdu KO, tak nevim co bude delat backlinks.com, atd.

  3. ved keby zrušili pr tak to by ovplivnilo aj vysledky vyhladavania, uplne všetko , mylsim že taku drastickú zmenu neurobia len tak zo dňa na deň , možno to bude iba výpadok datacentier alebo take nieco .

  4. PR neni KO, jen nás asi čeká velká změna…

  5. Odpovězme si sami: “K čemu je ještě PR ve věřejné podobě, jak je známe doposud (GTPR) společnosti Google?”

  6. :-D zrusit GPR.. treba chlapici v googlu proste nasadili jiny rank nez ten puvodni aby znicili veskere prodeje zalozene na GPR :-)

  7. Myslím, že GPR není mrtvý, alespoň Google Toolbar mi ukazuje na webech GPTR jako dřív. Spíš bude jen problém s dalším přepočtem…

  8. Ty si to snad přeješ ne? Já mam PR jak dle toolbaru tak i podle hromadně zjišťujícího scriptu. I na digital pointu je relativně klid, a že to tam fakt fičí když se něco děje…

  9. Pro údaj GPR používám lištu od SEObook.com, a stále ukazuje pro mé různé projekty čísla stejná nebo někdy poskočily o 1/10. Znamená to, že reálné GPR je něco jiného?

  10. Nie je komentar ale pripomienka:
    “AKO na domenovy” trh namiesto “JAK…”

  11. No co na to rici, jestli je to pravda, tak je to tezka rana pro prodej linku. Pradoxni na cele situaci je jednoduchost reseni.

  12. co ja mam script na sledovani GPR, tak mi vše funguje v pohode… :)

  13. Tak jeste kdyby zrusili SR a hromada prizivniku ztrati zdroj obzivy. :)))))

  14. Myslím, že by to bol od googlu celkom logický krok. Nemyslím zrušenie PR ako takého, ale jeho zverejňovanie. Na základe uverejňovania page ranku vznikajú špekulácie s predajom odkazov a aj mnohé chybné predstavy o fungovaní vyhľadávania.

    Každopádne si osobne myslím, že ide len o nejakú chybu a čoskoro to bude OK, uvidíme

  15. Jistěže ranky.cz fungují. Stejně tak jako stovky jiných běžných checkerů. To jen všechny datacentra jsou down

  16. Ak si spominate, posledne 3 mesiace bol prepocet kazdy mesiac, skoro a teraz toto..Podla mna testuju spravanie ludi, co robili ked by bol prepocet casto a co budu robit ak PR nebude dostupny.
    V kazdom pripade ak by ho zrusli bola by to revolucia.

  17. Chaaa, mozna se konecne procisti trh, kdyz krize nezabrala :)

  18. Datacentra správně vrací PageRank webů, které měly před přepočtem rank vyšší než nula. (z vlastní zkušenosti)

  19. Drago, už jsem to psal v předchozím článku. Jde o útok na servery Googlu, nebo i Facebooku a Twitteru. Nějak se to projevit muselo. :)

Comments are closed.