Zkusím bannerovou reklamu

google_logo_small.gifAť napíšu posledních pár dní cokoliv tak mi adsense nalepí na stránku grafickou reklamu místo textové. Což o to na click rate si pak nemůžu stěžovat, zvláště co se týká kratších příspěvků, tam není problém držet se nad 1%, ale štve mě cena za klik. Ztrácí se ty pěkné 0,4USD+ kliky. Celkem za dnešek 751 impresí, 13 kliků a zisk 0,93 USD. To už radši mít 3 – 5 kliků za 0,4USD/klik.

Řešením by bylo vypnout grafickou reklamu, ale napadla mě lepší věc. Zkusím proti sobě postavit adwebio.com a adsense reklamu. Co jsem se poptal tak nejvíce se z grafických reklam v současnosti na adwebio používá 468×60 takže dostane vrchní pozici. Cenu za klik jsem dal na 0.25, což je málo, ale slíbil jsem si, že adwebio pomůžu v rozjezdu a nebudu to s cenou za klik přehánět. Uvidíme jak rychle se najde inzerent, který by o reklamu měl zájem ideální by byl nějaký hosting nebo registrátor domén co rozjíždí prodej za akční ceny. Na takovou by se dobře klikalo. Popřípadě by se mohla dobře uplatinit i reklama na věci z IT oboru.

Takže pokud někdo máte zájem můžete si koupit reklamu zde. Cena je dost luxusní do budoucna určitě zdražím ;)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

4 Replies to “Zkusím bannerovou reklamu”

  1. Koukal jsem se awebio a chybí mi tam umístění reklamy. Vidím tam “Pay Per Click (468×60) za $0.25”, ale není tam napsané kde bude reklama umístěná.

  2. Už sem to doplnil, navíc první reklama prodána. Takže díky :)

Comments are closed.