Vyhrajte ZonerPhotoStudio 16 s InPage

Zoner-Photo-Studio-16Už se stalo takovým zvykem, že místo textu reklamního článku mi ze ZONER software, a.s. pošlou seznam cen, které mám věnovat čtenářům formou nějaké soutěže. Stačí když bude cílit na informace kolem jedné z jejich služeb. Musím uznat, že to je celkem originální forma spolupráce :)

Tentokrát to nejsou desítky kódů na .eu domény, ale 1x licence na ZonerPhotoStudio 16, 1x 8GB USB a 1x bílý termohrnek. Vzhledem k cenám mi přijde fér soutěž udělat trochu náročnější ;)

InPage

Služba InPage je reakcí Zoner na poptávku po snadno ovladatelném redakčním systému, kde snadno vytvoříte a budete spravovat webové stránky anebo i menší eshop. Velkou výhodou je jednoduchost. Například integrace různých modulů do open source eshopů jako třeba platba GoPay, exporty pro srovnavače anebo implementace dotazníku spokojenosti zákazníka od Heureka, může být problémem, který musí udělat programátor. Navíc ne na každém webhostingu funguje stejný postup. Služby jako InPage jsou pro toto ideální. Všechno jede u nich na serverech, které jsou právě pro jejich chod softwarově upraveny. Máte plnou zákaznickou podporu, která vám se vším pomůže. V podstatě si kupujete službu a k ní technické zázemí.

Takže rychlý úvod máme za sebou a můžeme přejít k soutěži.

Soutěž

Tentokrát je soutěž trochu náročnější.

  1. Vytvořte si na stránce www.inpage.cz/demo/ jednoduchou prezentaci. Zobrazí se na subdoméně (neco.inpage.cz). Adresa vám také dorazí emailem.
  2. Tuto adresu pak přidejte do komentáře pod tento článek.
  3. Všechny odkazy pak pošlu do Zoner, kde vyberou ty nejzajímavější a zašlou výhercům ceny.
  4. Ta nejzajímavější získá licenci na ZonerPhotoStudio 16, druhá nejzajímavější 8GB USB a třetí nejzajímavější bílý termohrnek.

Pravidla

  • Soutěž potrvá do neděle 28.9.2014
  • Každý se může účastnit jen 1x.
  • Vyhrazuji si právo pravidla upravit, pokud by někdo podváděl.

Prosím přidávejte komentáře pouze k soutěži.

Závěr

Hodně štěstí v soutěží :)

5 Replies to “Vyhrajte ZonerPhotoStudio 16 s InPage”

  1. Pěkný systém ten inPage, hoši si s tím určitě dali práci. Je to celkem lehké, ale samozřejmě tam nemůžete dělat různé zásahy jako na svém webu. Líbí se mi, že InPage podporuje Google nástroje, sociální stránky, heureku a další …

    Po několikahodinovém hraní jsem vytvořil toto:
    http://www.demo-5029.inpage.cz/

    Těším se na druhé místo Drago :)

  2. Díky všem co se zúčastnili. Zamykám téma a posílám výtvory na Zoner ať rozhodnou :)

Comments are closed.