Prodané .cz domény 28. ledna – 3. února

Tento týden navázal na předchozí čtyři úspěšné. Na dAukce se prodalo 53 a Subregu 18 domén (započítáno i 8 prodejů ¨z nedělního večera) v celkové ceně 113.582 CZK. Na výsledku se více jak poloviční měrou podílela doména ipohoda.cz, která byla vydražena na Subregu v uživatelské aukci za 61K CZK. Zároveň se stala nejdražší doménou prodanou na Subreg aukcích vůbec. Do včerejška držela rekord rr.cz s cenou 30.055 CZK.

Druhé místo patří fitness4life.cz která se po 25 příhozech vyšplhala na 7165 CZK. Za takto vysokou cenu může poděkovat předchozímu obsahu stránek. Byl na ní eshop, magazín a diskuzní fórum. Podle mě zajímavá investice. Pokud se novému majiteli podaří obnovit alespoň část komunity, myslím si, že se mu náklady na doménu za chvíli vrátí.

Na třetí příčce tento týden skončila doména coolzone.cz. Cena 4181 CZK se mi zdá celkem vysoká za australský seriál o 4 epizodách, fritovací hrnec anebo dětské rukavice. Na brand mi přijde doména nevhodná. Jednak je náchylná na překlepy jako collzone či coolzona a také špatně zapamatovatelná.

V následující tabulce opět najdete seznam prodaných domén za více jak 1K CZK.

 

1 ipohoda.cz 61000 Subreg
2. fitness4life.cz 7165 dAukce
3. coolzone.cz 4181 dAukce
4. arlh.cz 4066 dAukce
5. mereniemisi.cz 3900 dAukce
6. jidlo-domu.cz 3500 dAukce
7. 9a.cz 2888 dAukce
8. hamachi.cz 2037 Subreg
9. realserver.cz 2000 Subreg
10. hypoteka-on-line.cz 1600 dAukce
11. louisa4.cz 1550 dAukce
12. zlevnuji.cz 1411 dAukce
13. inspiria.cz 1100 dAukce

Doménový rejstřík

Doménový rejstřík byl poslední projekt, který mi zůstal na Angel Hostingu. Včera jsem jej přestěhoval definitivně (změnil DNS), takže kdo jej používáte a nemáte aktualizovaná data, tak to je jen otázka času. Při té příležitosti jsem opět zapomněl opravit bug s špatně zobrazeným datem smazání domény. Stále je posunuté o jeden den nazpět.

Doménová předpověď

@DoménovýRobot se teď trochu flákal kvůli připravovanému přechodu Doménového rejstříku odkud bere data, ale dnes už by měl opět dávat tipy na uvolněné domén. Tento měsíc mu také chci rozšířit databázi o nějaké zajímavá slovní spojení, která by stálo za to nechat hlídat. Pokud máte nějaké tipy, tak pište do komentářů.

A teď už doménová předpověď na příští týden. Páni celkem dost kousků.

  • 4.2.2013 – Axel.cz, win7.cz
  • 5.2.2013 – tycinka.cz, inzertweb.cz, darkynamiru.cz, macromedia.cz
  • 6.2.2013 – romale.cz, mojeparfumerie.cz, jobserver.cz, vandenberg.cz, manzele.cz
  • 7.2.2013 – moderna.cz, angelo.cz, haslerky.cz, koko.cz, kofila.cz, nebezpecne.cz, preprava-zasilek.cz, strouhanka.cz
  • 8.2.2013 – n/a
  • 9.2.2013 – bulvarnidenik.cz, masox.cz, vylestime.cz, skateshoppraha.cz, internetoveaukce.cz, karosa.cz, laserjet.cz, deskjet.cz,
  • 10.2.2013 – perstejn.cz, modnihodinky.cz, auta-na-prodej.cz, jizda.cz, starorezna.cz, hazena.cz, malina.cz

Nabídněte svou doménu zdarma

Právě teď probíhá měsíční akce Vaše .cz domény na prodej VIII. Momentálně je v nabídce 33 domén. Takže pokud chcete udělat reklamu své doméně za dobrou cenu, můžete přidat vaší nabídku až do pondělí. Kupovat a hodnotit nabízené kousky můžete podle libosti jak dlouho chcete.

 

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

16 Replies to “Prodané .cz domény 28. ledna – 3. února”

  1. No ipohoda za 61 tisíc, to vypadá na nový televizní kanál minimálně :-) Sice historie od roku 2004, ale obchod s potřebami pro domácí mazjíčky, no uvidíme co na ní nakonec bude. 61 tisíc je poměrně dost.

  2. Take se mi ta ipohoda.cz zda moc prepalena, asi ji holt chtel kupce za kazdou cenu:-)

    1. EcloSEO: to bylo špatně uvedeno. Obě šli za 41K. Resp. jedna byla zdarma k té druhé.

  3. Ta aukce hamachi.cz to je tedy dost velky narez, vzdyt tam bezel web s pres 3000 UIP denne, ten web znam, chodil jsem tam parit pred 6 lety. Jak vidim, tak to puvodni vlastnik zapomel urcite prodlouzit a ten co to vydrazil si ted muze lmout jen ruce, skoda ze jsem si te aukce nevsimnul, vzdyt je to za hubicku :(

  4. Admin: no ale i tak to byla do ted nejdrazsi vydrazena domena tam a ne to rr.cz.

    Nemate u toho hamachi.cz chybu? Nebylo to vydrazene za vic? To se mi nejak nezda, aukci se mi nedari najit a za dalsi na hamachi.cz bezel web kde meli pres 3000 UIP navstev denne, to by se vydrazilo urcite za vic. Ale ted koukam do nic.cz a byla to aukce expirovane domeny… I tak je to zvlastni…

    1. EcloSEO: vím, že to byl nějaký spešl deal. Ale souhlasím, že by to tam mělo být. Díky za upozornění. U toho hamachi.cz nevím, na dAukce si člověk není ničím jistý :)

  5. hamachi.cz neslo pres daukce ale pres nas a slo presne za uvedenou cenu … protoze nikdo nedal lepsi do objednavky.

  6. >hamachi.cz slo presne za uvedenou cenu … protoze nikdo nedal lepsi do objednavky.
    to jen ukazuje nesmyslnost systemu kdy se od kupcu ocekava ze budou monitorovat dropy. tak to ale nefunguje… nekdo ma cas a nekdo penize (malokdy oboji)
    zpristupnit aukce tak jak to ma daukce by jen prispelo k vetsi spokojenosti prodejcu.

  7. Bud tu domenu nekdo opravdu chce a ten cas si udela a da nabidku, nebo ji nechce, a necha bezny typ s tim ze bude doufat ze pak bude aukce. I presto ze je pak aukce, vetsinou to konci za 500 v zakladu pro toho kdo byl prvni. My nabizime specialni registraci, ne aukci.

  8. Gransy: Jde o to, ze nekdo nesleduje expirujici domeny a nebo si ji nevsimne. Proto jsem rad za reseni, ktere poskytuje Daukce. Doufam, ze do budoucna tam bude koncit daleko vic domen nez u Subregu.

  9. aukce mezi dvema tremi lidmi neni aukce to je vysmech
    velci kupci co maji penize rozhodne nebudou travit cas v nekonecne databazi dropu aby jej promrhali v tajne aukci navic kdyz uspesnost gransy : daukce je asi 1:10
    kupce zajimaji domeny co si muze kliknutim koupit ne hledat v hromade plev neco co ma asi 1% sanci na uspech.

  10. cele mi to prijde ze jen potrebujete data od lidi aby vam domeny vyfiltrovali a zaroven zadni vratka, abyste ty nejlepsi kousky ziskali za nejnizsi moznou cenu pro sebe…

    jinak tato politika nedava smysl – uzavreni pristupu k aukci znamena totiz NIZSI vysledne ceny, takze nic cim byste se tu v diskusi mohl chlubit…

    naopak skutecne kupce vcetne me to irituje – nenabizite verejny prodej ale nejaky polohybrid co se vam hodi …

  11. karl: mate moznost to objednat ? mate …

    naopak mame hodne ohlasu od lidi, kteri jsou radi ze to jako u daukce nefunguje. Ze tam proste neprijde cizi clovek XY v puli aukce a nezacne tam prihazovat tisice. My to mame jako doplnkovou sluzbu, neni to nas primarni byznys aby jsme z toho museli trhnout za kazdou cenu.

Comments are closed.