Konec penalizace za DirectoGlobal

Před pár dny jsem si všiml, že se na doménách, které dříve dostali penalizaci GPR za directoglobal, se opět vrátil page rank zhruba na úroveň 50%. Jestli se jedná jen o zmírnění penalizace, anebo už jen neexistuje dostatek linků na původní projekty těžko soudit. Dobrou zprávou ale je, že se page rank alespoň trochu pohnul, ta 0 už byla celkem nudná.

Jestliže tedy máte stránky, které ztratili google page rank při hromadné penalizaci minulý rok, tak se koukněte jak na tom jste a dejte vědět. Pokud jste také zaznamenali návrat zhruba k 50% původní hodnoty tak nedoporučuji nějaký masivní linkbuilding, tedy pokud vám záleží na google page ranku. Jestli vám jde o peníze a nějaký page rank nehledíte tak je to samozřejmě o něčem jiném ;)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

8 Replies to “Konec penalizace za DirectoGlobal”

  1. Myslíš stránky jako inzerent, nebo publisher? Tam kde jsem prodával odkazy mám pořád 0. Výrazně jsem nenakupoval takže tam mě penalizace nepostihla.

  2. Za jak dlouho přestanu být penalizován za prodej odkazů? A jak mám dát Google vědět, že jsem odkazy přestal prodávat?

Comments are closed.