Tak je to oficiální slots.com prodáno za 5,5M USD!

Po několika dnech spekulací, se začali konečně objevovat oficiální zprávy o prodeji domény slots.com. Konečná částka se vyšplhala na 5,5M USD, což je v přepočtu neuvěřitelných 110M CZK. Tento prodej je největším dealem tohoto roku a zapíše se i mezi nejlépe top prodané domény. Definitivně tak končí všechny spekulace o tom, že by .com snad jen na okamžik mohl ztratit pozici kinga všech domén.

Jestli se někdo pozastavuje jak může někdo dát takovou nehoráznou částku za doménu slots.com, tak je třeba si uvědomit, že jsou to právě automaty, kde vydělávají poměrně velkou částku peněz a výrazně se podílejí na hazardu po celém světe. Pokud pochybujete o tom, že by někdo mohl přejít od klasických automatů k těm online, tak to samé se tvrdilo i o videoterminálech, kde v podstatě nejsou žádné válce, ale jen program. Těm ale k prosazení u nás pomohla spíše neschopnost úředníku pochopit, že se jedná o hrací automat a ne nějakou herní konzoly. Podle neoficiálních statistik prý kasína vydělají na automatech více peněz než na jakémkoliv jiné formě hazardu. Ostatně u jiných forem se do všeho počítá náhoda a kasíno v podstatě vydělává na statistice, zde prostě vyhraje podle toho jak si navolí proměnné v programu.

Na druhou stranu představa, že se ztracená individua přesunou k internetu a začnou platit kartou je u nás poměrně úsměvná.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

4 Replies to “Tak je to oficiální slots.com prodáno za 5,5M USD!”

  1. Trochu jsem vybral trochu z kreditky a koupil to, ale takovej rozruch jsem nečekal :-)…

Comments are closed.