500USD/den stačí nápad a trocha snahy

Pokud pravidelně čtete webtrh, tak vám určitě neuniklo bulvární vlákno Jak /cenzred/ k peněžům přišel. Že na tom něco bude svědčí i fakt, že v diskuzi zazářili české domaining celebrity, které za normálních okolností buď někde flámují, hrajou hazardní hry nebo vydělávají další peníze. Aby se mi tady z toho nestal bulvární blogísek podíváme se na /cenzred/ nápad podrobněji, protože těm co vydělávají velké peníze se nemá závidět ale poučit se z toho.

Základní myšlenka: Snapnames.com má affilate program, kde zaplatí podíl z 90 denní aktivity na vás zaregistrovaného domainera. Osobně jsem přes snapnames zatím nic nekupoval, protože to na co mám zálusk se většinou dropne (no ne vždy, občas si někdo zaplatí rychlejší registraci za pár dolarů). Minimální cena u snapnames.com, aby jste doménu získali je tuším 59 USD. Ovšem občas to výlítne pěkně vysoko. Další část s/cenzred/ plánu je nalákat lidi přímo na vybrané domény, tím že zistí ranky a v podstatě jim to naservíruje rovnou pod nos. Nezjišťoval jsem jestli /cenzred/ scanuje všechny aukce nebo jen ty prémiové, ale i tak je schopný na jeho nástroji freshsnap.com poměrně hezky určit, které domény mají potenciál. Jinými slovy /cenzred/ nabídl daleko příjemnější a efektivnější rozhraní než má samotný snapnames. Lidi si tak můžou v pohodě vybírat a pak se přes jeho affil link zaregistrují a něco i koupí.

Rozšiřující myšlenka: /cenzred/ už nebaví dále prosazovat svůj nástroj jen pouhou propagací na blozích a forech (rozumějme masově šířit) a tak se rozhodl, že si vytvoří affiliate na affiliate. Na své stránky můžete umístit kus jeho nástroje a když se smíříte s tím, že část zisků pujde jemu tak nic nemusíte scanovat v 90% případů jde zisk vám jen za to že umístíte /cenzred/ snapnames scan widget na své stránky. Detaily viz. příslušné vlákno ve webtrhu.

Prohlášení: Tento článek byl psán za úplatu ve formě jednoho piva. Jedná se o historicky první PR článek na blogu 404m.com


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

One Reply to “500USD/den stačí nápad a trocha snahy”

  1. Druhej článek bude za 2 pivka, další za 4, pak za 8…

    A než se naděješ, tak budeš pořádně sťatej :-))

Comments are closed.