Guestpost 01

Děkují 162.252.85.172 za komentář. Věřím že si jej užijete tak jako já :)

Ty vole Drago, co to zase píšeš, přestaň jíst ty žampiony co jsou zrovna v akci z lidlu. Fungují na představivost, ale budeš pak potřebovat migraci jater. Hele se sluníčkovým uvažování se dobře usíná ale peníze se vydělávají jinak. Podívej se na mě, já se s tím nes**u. Třeba ty pay per post, o kterých píšeš. “Rok tam musím mít odkaz podle jejich pravidel”. Ty píšeš že jim ho necháváš zdarma v rámci “dobrých vztahu”. Jsi upadl z jahody na znak ne? Ty vole kapitalizmus se nebuduje kvůli dobrému vztahu, ale tvrdé devalvované české koruně. Hele takhle to dělám já a protože platím každý rok většího socíka a zdravíka, tak to dělám dobře. Jestli ho tam chtějí mít, tak si musí zaplatit, protože za všechno se dneska co? No v rámci dobrých vztahů platí ty vole! Říkám tomu tarif “Na pořád” a když se zeptají proč? No tak jim řeknu, že to je v podmínkách toho pay per post systému, že si to dohodli s ním a ne se mnou. Samozřejmě u mě mají zákazníci “Na pořád” automaticky a slevu na další LEPŠÍ služby. Oni ze zeptají jaké mám další lepší služby a už jim posílám seznam s ceníkovými cenami, kde je dvě prdele hvězdiček s odkazem na sleva možná, množstevní, pros stále klienty, vhodná, doporučená. No a začíná klasické kolečko. To znáš ne? Máte to moc drahé, jaké jsou ty slevy? To záleží na vytíženosti, sezóně, jaká jede reklama a kolik promile mám zrovna v krvi. Musíš je dostat do situace, kdy chtějí kupovat. K***a prodej mi propisku vlku! Třeba teď na tom webu probíhala rekonstrukce na nový start, klesla návštěvnost o 20 procent, tak jsme nahodili nové články, redaktor to napsal na tři měsíce dopředu a další reklamní kecy. Tak první měsíc 50 procent sleva. Když si vezmete “Na pořád” k těm vašim odkazům z toho pay per post systému, tak 60 procent. Hele kupují vždy a ještě děkuji. No a na ty  “My si to ještě rozmyslíme” nasadíš klasiku. Pospěšte si, začíná sezóna a “doplň si název největšího konkurenta” si zřejmě tento rok bude chtít koupit reklamní kampaň znovu. On u vás kupuje reklamu? Koukněte tady na ten článek půl roku starý pseudoPR, který píšu jen kvůli vyhledávačům, abych parazitoval na longtail s TM největšího hráče na trhu. A už jsme největší kamarádí a tvrdá devalvovaná česká měna koluje, Andrej má radost, protože mu plníme kasičku. Jo a proč jsi nebyl na wordcamp?


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

10 Replies to “Guestpost 01”

    1. Prostě odlišný pohled než mám já. Líbilo se mi to jako komentář, tak jsem to zveřejnil.

  1. Ahoj,
    moc pěkné. Něco si z toho musím vzít. Ještě mi tam ale chybí ten začátek. Je to o tom, že na PayPerPost se článek dává na 1 rok a v podmínkách je, že musí zůstat i poté? A toto pisatel dodržuje, ale po expiraci inzerenty kontaktuje s prodloužením, nebo jak?
    Pokud to chápu správně, tak ale problém vidím v tom, že v podstatě nevíš kdo článek řešil, často je to agentura a když bys oslovil toho na koho odkaz vede, tak za a) je to asi zase porušení pravidel PPP systému a za b) “inzerent” vůbec nemusí vědět o co jde.
    Jinak se mi ta myšlenka ale líbí, rád bych ji také aplikoval v praxi.

    1. Nejsem si přesně jistý jak to pisatel myslel, ale řekl bych že šlo o odkazy.

    1. Nebyla tam témata, která mě přímo zajímají (online podnikání, domény, SEO/SEM). Program byl ale dobrý, jen nejsem cílovka.

  2. Luxusní styl (“K***a prodej mi propisku vlku!”). :D
    Víme, kdo to je a popřípadě, jestli má blog? Rád bych ho začal číst! :D

Comments are closed.