Gay.app prodána za 1M USD?

Raymond Hackneysi si předevčírem všiml převodu domény Gay.app, která nově směřovala na čínskou sociální síť Blued.com určenou pro gaye. Blued získala více jak 131M USD v investicích. Nakonec spoluzakladatel Blued potvrdil prodej na Weibo (čínská mikroblogobací síť).

Cena za doménu by podle něj měla být 1M USD, což by z udělalo z gay.app nejdražší prodanou nTLD. Odsunula by na druhou příčku Vacation.rentals, která se prodala za 500.300 USD. Jak Raymond upozornil, chtělo by to ještě další potvrzení prodeje, ideálně z nějakého autoritativního zdroje.

nTLD .app tak získala po skvělém startu v sunrise period a registrací více jak 100K domén během prvního dne otevřené registrace opět strhnout na sebe pozornost. První prodej nTLD za sedmi místnou částku je rozhodně něco. Domaineři teď určitě nakupují LGBT .app domény ve velkém :)

Závěr

Uvidíme co bude s .app dále. Jak moc se bude využívat, jak jí bude Google dále tlačit a samozřejmě jak půjdou prodeje. Indície že by mohla stát za to tu jsou. Možná je čas investovat.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup