Přepočet Google Page Rank

Google právě přepočítává, takže kdo sleduje ranky, tak si je zkontrolujte. Co jsem tak koukal, byl celkem shovívavý a naděloval poměrně slušně. Možná je to způsobeno i tím, že se české internetové vody trochu pročistily. Penalizace už totiž nejsou skryté, ale vždy dostanete upozornění z GWT. Tedy pokud jej samozřejmě používáte.

404m si polepšila o jedničku, takže máte opět důvod více komentovat :)

Tentokrát si Google vybral poměrně dobrý čas, protože je léto a lidé jsou venku, takže doprovodné tančení, tedy rozhozené výsledky snad tolik nebudou děsit. Jak už to v poslední době bývá, u přepočtu většinou asistuje i nějaké to Google zvířátko. Osobně by jsem to tipoval na Pandu. Tučňák je zřejmě u ledu, než Google dokončí něco jako nástroj na ignorování zpětných odkazů. Místo žádostí o odstranění zpětných odkazů by tak bylo teoreticky možné link v GWT prostě jen vymazat. Ale přiznám se že nevím jestli to není jen fáma.

Jen poznámka na konec. Jestli se chcete se všemi podělit o tom jak vás ranky nezajímají a jsou k ničemu, napište to na Webtrh, ne sem. Děkuji.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

30 Replies to “Přepočet Google Page Rank”

  1. U mě na 50ti webech ani jedna změna, jak píše Fabulator, drtivá většina taky na dvojce.

  2. Tak nevím, ale “nástroj na ignorování zpětných odkazů” jako součást GWT se mi nezdá moc pravděpodobný. V podstatě by pak šlo postupovat metodou pokus-omyl. Umístím odkaz, když neprojde nastavím ignorovat, když projde, je to doma. Za pár týdnů z toho půjde vypozorovat, jak odkazy dělat a budeme tam kde jsme byli. Osobně tedy v takový nástroj nevěřím.

Comments are closed.