Zoner Press se pouští do podnikání

Titulek je možná lehce zavádějící, protože Zoner Press má za sebou již osm let úspěšné vydavatelské činnosti – je známý především knihami pro programátory a webdesignery a velmi širokou nabídkou publikací pro fotografy.

Nově se však pouští také do knih zabývajících se podnikáním, marketingem a osobním rozvojem. A je to jenom logické vyústění předchozího zaměření: nejen programátoři a webdesignéři, ale stále častěji i fotografové hledají možnosti, jak své znalosti a schopnosti zpeněžit. Vstupují tak do nového světa a hledají informace o podnikání a přesně to mohou nalézt v této nové edici.

43 chyb v podnikání…a jak se jim vyhnout

Kniha pro všechny, kteří se snaží ze svého koníčku nebo povolování udělat svůj vlastní podnik. Britský podnikatel Duncan Bannatyne se vypracoval od nuly a ví, jak těžké je rozjet úspěšný podnik s minimálním kapitálem. V knize 43 chyb v podnikání… a jak se jim vyhnout se zabývá těmi nejdůležitějšími faktory, které rozhodují o tom, jestli se z vašeho nápadu nakonec stane výnosný business: Promysleli jste vše? Nezapomněli jste při plánování na nic? A jak je to s vámi a vedením firmy? Jste opravdu podnikatelský génius, nebo raději pozici vůdce přenecháte někomu jinému a budete se vlastní firmě nadále věnovat jako svému koníčku? Otázek, které si jako podnikatel musíte položit je opravdu mnoho, a chyb, které mohou váš podnik pohřbít, ještě víc. Kniha Duncana Bannatyna vám pomůže vyhnout se těm hlavním problémům.

 

Citáty

  • “Poradit v podnikání není těžké, těžké je poradit v podnikání dobře.”
  • “Společnost, která se chlubí svým obratem, pravděpodobně produkuje zisk, za který se musí stydět.”

Princip vděčnosti v byznysu

Na prvním místě jde o peníze! Sociální sítě, internet, obchod a marketing – to je téma tohoto titulu. Může jej využít nejen podnikatel, ale šikovný obchodník, člověk odpovědný ve firmě za reklamu a marketing a kdokoli, kdo se snaží na webu nabídnout služby a zkušenosti. Princip vděčnosti v byznysu není o tom, dělat lidem radost. Vlastně je, ale jak by vám hned řekl autor knihy, Gary Vaynerchuk, jde na prvním místě o peníze. V podnikání jde vždy o peníze. A ty je zapotřebí získat od zákazníků. V dnešní době, kdy na nás z každé strany útočí obrovské množství reklam na nejrůznější produkty, je těžké přimět zákazníka koupit si právě váš produkt, využít právě vašich služeb, utratit peníze právě u vás. V dnešní době je zapotřebí využít všech kanálů a ty nejefektivnější jsou kupodivu ty nejlevnější. Jak Gary popisuje na svých vlastních zkušenostech, ale také na případových studiích tak rozdílných lidí jako jsou právníci, zubaři či majitelé restaurací, vlak sociálních sítí kolem nás uhání plnou rychlostí a pokud jste ještě nenaskočili, je nejvyšší čas to napravit. Nezáleží na tom, jestli je váš produkt sexy, jestli se snažíte prodávat toner nebo betonové tvárnice, vždy existuje služba, kterou vaši zákazníci využívají. Proč na ní ještě nejste a nepropagujete tam svůj produkt?

Citáty

  • “Společnosti, které se nemohou nebo nechtějí zapojit do konverzace v sociálních sítích, tonejspíš nepříjemně pocítí na svých hospodářských výsledcích a přizpůsobivějšíkonkurence si na nich smlsne. To je ta lepší možnost. V horšímpřípadě z byznysu vypadnou úplně.”

Ať už chcete rozjet vlastní podnik, prodat nějaký produkt nebo zviditelnit služby, které nabízíte, určitě byste měli sledovat nabídku ZonerPress v oblasti podnikání a osobního rozvoje.

Soutěžní otázky

  1. Můžete si na webu Zoner Press prolistovat ukázky z knih?
  2. Jaké (jmenujte min. dva) další žánry knih najdete v nabídce Zoner Press?
  3. Jakou získáte internetovou slevu při nákupu na www.zonerpress.cz?

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

13 Replies to “Zoner Press se pouští do podnikání”

  1. 1.
    Ano lze si prolistovat ukázky knih.
    2.
    Manga, Komiksy,
    Volný čas, Kreslení
    3.
    10% sleva na knihy

  2. 1.) Ano
    2.) Fantazie, Manga komiksy, Volný čas, Kreslení
    3.) 10%

  3. 1. Ano – flash aplikace
    2. Žánry:
    Pro grafiky a fotografy
    Pro programátory
    Pro webdesignéry
    Zoner Fantazie
    Manga, Komiksy
    Osobní růst
    Volný čas, Kreslení
    Ostatní
    Knihy Melvil
    Knihy od jiných vydavatelů
    Výhodné balíčky
    3.30% na mírně počkozené knihy

  4. 1) Ano
    2) Manga, Komiksy, Osobní růst, Volný čas, Kreslení
    3) 10 %

  5. 1. můžeme
    2. “Osobní růst”, “Volný čas, kreslení” ale to jsou spíš kategorie než žánry
    3. stálý zákazník 20%

  6. 1. Ano
    2.Manga, Komiksy, Volný čas, Kreslení
    3.10%

  7. 1) Ano
    2) Fantasy dobrodružství – Povolání: Zaklínačka
    detektivka – CASTLE: Heatová a žhavá odhalení
    3) 10%

    1. Soutěž končí. Vyhodnocení a rozeslání kódů si nechám na ráno :)

  8. Nejdřív sem se nechtěl vůbec účasnit, pak sem ale neměl co na práci a řekl si, že něco napíšu… datum sem mezitím zapomněl.

Comments are closed.