Webové stránky zdarma s inPage

inPage je oblíbený redakční systém pro tvorbu webových stránek od společnosti ZONER software, a.s.. Pokud potřebujete mít na své doméně jednoduchý a bezplatný web, můžete využít jeho variantu inPage Mini. Nejde však jen o jednoduchou webovou stránku. Jedná se o unikátní balíček služeb s až 5 webovými stránkami, e-mailem, fotogalerií nebo e-shopem. To vše s jednoduchým průvodcem, se kterým vytvoříte svůj web během pár minut.

Službu je možné využít jako microsite stránky, MFA weby, pro podporu produktů, ale určitě v ní najdou své zalíbení všichni, kteří chtě1jí k doméně webové stránky zdarma. Službu si lze snadno registrovat u všech domén registrovaných na projektech Czechia.com nebo regZone.cz.

Soutěž inPage – vítězné stránky roku

Webové stránky v inPage Mini se letos utkaly ve II. ročníku soutěže Stránky roku. Přihlášené weby dokázaly, že i v bezplatné variantě jde vytvořit web, který je hezký a obchodně úspěšný. Zde jsou vítězové.

1. místo – www.fi-to.cz

První místo získal7 web se svatebními doplňky, který zajímavě propojuje web s Facebookem a nabídkou na webu fler.cz.

 

 2. místo – www.rbvratovatechnika.cz

Přehledně řešené www stránky do0plněné fotogalerií získaly v této kategorii stříbrné místo.

 

3. místo – www.dewalt-budejovice.cz

Postranní bannery, vložení PDF dokumentu na web, ale i detaily, jako je třeba vložení faviconu do URL lišty. To vše umí inPage Mini a web, který získal třetí místo.

Kompletní přehled vítězů ve všech kategoriích najdete na stránkách blogu inPage: http://www.blog.inpage.cz/inpage/vyherci-stranky-roku-2011/, kde jsou pravidelně publikovány návody, novinky a vylepšení inPage.

Vyzkoušejte si inPage nezávazně

Jak se tvoří www stránky v inPage si můžete hned vyzkoušet v nezávazné inPage demo verzi, díky které také budete umět zodpovědět jednu soutěžní o9tázku níže. Demo verze (stejně jako plná verze inPage) obsahuje Průvodce, se kterým v 7 krocích vytvoříte nové webové stránky během 5 minut!

Soutěžní otázky pro pátek 23. 3. 2012:

  1. Jaký je 4místný PIN článku skrytý v článku?
  2. V kolikátém kroku v Průvodci inPage můžete nastavit Kontaktní formulář.
  3. Jaký web vyhrál v soutěži Stránky roku 1. místo v kategorii Nejlepší web partnera inPage.

 

 

Správné odpovědi, včetně validního emailu, na který vám zašlu případnou výhru pište do komentářů. Pravidla soutěže najdete zde. Vyhrává 10 nejrychlejší.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

14 Replies to “Webové stránky zdarma s inPage”

    1. Takže uzavírám soutěž. Všem děkuji za účast a jde se vyhodnocovat :)

      Tak odesláno. Ve středu dám něco jednoduššího.

Comments are closed.