KUPTE SI DOMÉNU A LEŤTE – Velká vánoční soutěž Gransy s.r.o.

Už dlouho jsme chtěli udělat originální Vánoční soutěž, která tu ještě nebyla. Zaregistrujte si jednu z 373 národních domén, které najdete v naší nabídce a vyhrajte zpáteční letenku z mezinárodního letiště (hlavního města) dané země.

Tyto Vánoce jsme se, pro všechny naše zákazníky, rozhodli udělat pořádnou originální soutěž. O co se soutěží? Soutěží se o jednu zpáteční letenku z mezinárodního letiště (hlavního města) v místě bydliště výherce, do mezinárodního letiště v místě zakoupené ccTLD (národní) domény. Jinak řečeno, pokud si koupíte doménu třeba Africké Keni .ke a vyhrajete, můžete si naplánovat se společností Gransy termín Vašeho odletu a příletu a užít si místní pláže a safari. Pokud Vás Afrika neláká a jste prostě .in, dejte to najevo a leťte se podívat třeba na Tádž Mahal.

Do slosování budou automaticky zařazeni všichni, kteří objednají a úspěšně zaregistrují ccTLD doménu jednoho z vybraných států, který naleznete na stránce letzadarmo.cz, zde naleznete i kompletní pravidla soutěže a můžete se rovnou prokliknout na objednávku v které bude vyplněn výherní kód.

Pokud chcete doménu registrovat přímo z našich stránek, stačí vyplnit kupón XMAS do objednávky na Subreg.cz nebo přes API rozhraní. Pokud budete postupovat druhou cestou i tak Vám doporučujeme prostudovat si seznam koncovek a pravidla soutěže.

Soutěž končí již 20. 12. 2018. Tak si pospěšte, ať vám šance neuletí.