6té kolo soutěže o .eu doménu na 2 roky

Tak tu máme poslední kolo soutěže, celkem o 10 kódů, které vám zajistí .eu doménu na 2 roky. Jen připomínám, že kód je nutné uplatnit do konce měsíce dubna a to na stránkách http://www.czechia.com/eu-domena-zdarma/. Dnešní soutěž potrvá do 23:49, anebo dokud neodpoví správně alespoň 10 lidí. Další otázky jsem už od Zoner nedostal, takže to někdo prostě musí vyhrát :)

Pár slov regZone!cz

Ačkoliv se to nezdá regzone.cz přinesl do světa nudného českého domainingu hned několik novinek, které zde ještě nebyly, anebo jejich existence byla veřejným tajemstvím.

Jako jediný registrátor .cz domén v ČR má hromadné ověřování domén. Prostě můžete hledat jak chcete ale nikde jinde si nemůžete ověřit třeba 100 .cz domén naráz. Ostatní registrátoři od této možnosti dávají prostě ruce pryč.

Další vychytávku, která nebyla nikde jinde veřejně na očích, je seznam mazaných domén. Teď jej nabízí i daukce a tuším i subreg, ale dříve se k těmto seznamům dostat bylo pro laika, anebo začínajícího domainera celkem těžké. Mimochodem věděli jste, že regZone!cz nabízí i odchyt domén stejně jako daukce anebo subreg? Musím se poptat jakou mají úspěšnost.

Regzone má i vlastní databázi domén slovníkových slov. Je rozdělena do několika kategorií a dá se v ní poměrně jednoduše procházet.

  • Obecná slova
  • Česká města a obce
  • Ostatní zeměpisné názvy
  • Označení času
  • Česká příjmení
  • Česká a slovenská křestní jména
  • Dvoupísmenné názvy
  • Třípísmenné názvy
  • Domény uvolněné v poslední době

 

Otázky

  1. Kolik drůhů domén je v nabídce na www.regzone.cz
  2. Jak velký e-mail má možnost získat každý ke své doméně zdarma?
  3. Proč existuje projekt www.regZone.cz

Odpovědi na otázky 1. a 2. najdete na stránkách regzone.cz. Odpověď na 3ku tam někde venku ;)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

19 Replies to “6té kolo soutěže o .eu doménu na 2 roky”

  1. 1. 100

    2. 50MB

    3. Webový projekt regZone!cz vznikl v roce 2003 z důvodu decentralizace správy národní domény CZ, kdy si majitelé domén museli vybrat některého z registrátorů. Od té doby se možnosti projektu výrazně rozšířily a kromě správy a registrace domén CZ přibyly nové registrace domén EU, SK a dalších.

    OK

  2. 1. 103 2.umožňuje všem zákazníkům komfortně spravovat jejich portfolio domén s mnoha dalšími službami 3. 50MB

    OK

  3. 1. 100

    2. 50MB

    3. Webový projekt regZone!cz vznikol v roku 2003 z dôvodu decentralizácie správy národnej domény CZ, kedy si majitelia domén museli vybrať niektorého z registrátorov. Od tej doby sa možnosti projektu výrazne rozšírili a okrem správy a registrácie domén CZ pribudli nové registrácie domén EU, SK a ďalších.

    OK

  4. 1. Hodně :D více jak sto světových domén viz jejich seznam http://www.regzone.cz/domena/domeny-cenik/

    2. 50 MB

    3. Projekt regZone.cz umožňuje všem zákazníkům přehledně registrovat a spravovat domény. Je to prostě takový všeobecný přehled o doménách, takže existuje asi hlavně proto, aby v doménách nebyl takový zmatek a daly se jednoduše vybírat a registrovat.

    OK

  5. 1. 101
    2. 50mb
    3. aby zákazníkom poskytol rýchle a pohodlné zaregistrovanie domén a dobre im slúžil (?)

    Na tú tretiu som nikde nenašiel odpoveď, ale niekto tie domény preds získať musí, že? :)

    OK

  6. 1)97
    2)50 MB
    3)Projekt regZone.cz společnosti ZONER software, akreditovaného registrátora domény CZ, SK a EU, umožňuje všem zákazníkům komfortně spravovat jejich portfolio domén s mnoha dalšími službami.

    OK

  7. 1. 8 druhov
    2. 50 mb
    3. Webový projekt regZone!cz vznikol v rok 2003 z dôvodu decentralizácie správy národnej domény CZ, kde si majitelia domén museli vybrať niektorého z registrátorov. Od tejto doby sa možnosti projektu výrazne rozšírili a okrem správy a registrácie domén CZ pribudla aj registrácia domén EU, SK a ďalších.

    OK

  8. 1. v ceníku 103 domén | u ověřování všech domén 95
    2. 50 MB
    3. Projekt regZone.cz společnosti ZONER software, akreditovaného registrátora domény CZ, SK a EU, umožňuje všem zákazníkům komfortně spravovat jejich portfolio domén s mnoha dalšími službami. Další projekt CZECHIA.COM tyto služby doplňuje o profesionální webhosting.

    OK

  9. 1) 89 TLD
    2) 50 MB
    3) aby generoval příjmy

    Snad jsem to neposlal moc pozdě :)

  10. 1. 104
    2. 50MB
    3. RegZone je obchodní značkou registrátora ZONER software, a.s. pro registrace doménových jmen v zóně CZ. Projekt regZone!cz slouží k zajištění registrace a správy domén.

  11. 1. 100

    2. 50MB
    3.regZone!cz webový projekt vznikol v roku 2003 z dovodu decetralizacie správy národnej domény CZ, Kedy museli majitelia domen vybrat niekoho z tych , co su zaregistrovany. Od tohto momentu sa projekt jeho moznosti vyrazne rozsirili a taktiez dalsimi novinkami sa staly moznosti registracie domen EU a Sk a vela dalsich.

  12. hromadné ověřování domén má i subreg :-)

    1. Lukas Valenta: tak to je fajn já jsem doposud používal regzone na .cz a godaddy na gTLD. Nějak jsem si to hromadné ověřování nevšiml.

  13. Tak dneska to bude oříšek vyhodnotit. Protože se nikdo netrefil. Tady jsou oficiální otázky i odpovědi.

    1/ Kolik drůhů domén je v nabídce na http://www.regzone.cz
    >> 101

    2/ Jak velký e-mail má možnost získat každý ke své doméně zdarma?
    >> 50 MB e-mail

    3/ Proč existuje projekt http://www.regZone.cz
    >> není určitá odpověď, zajímají mne názory :)

    Ok tak finální řešení, vzhledem k tomu, že se nikdo netrefil do 1čky, tak bude 1čka ignorována a stačila správná odpověď na 2ku.

    Ještě poznámka, pokud vám nedorazil kód zkuste kouknout do spam koše, pokud tam i přesto nebude tak mi napište na email, zkusíme to nějak pořešit. Dále je nutné kódy uplatnit nejpozději do 30.4.2011

  14. “Ok tak finální řešení, vzhledem k tomu, že se nikdo netrefil do 1čky…”
    ale ja som sa predsa len trafil

    1. martin: teď na to koukám. Ano trefil. Vzhledem k tomu, že jsi byl mezi nejrychlejšími tak jsi také vyhrál.

Comments are closed.