Dělá tady někdo Domain Brokerage?

Celkem pravidelně mi chodí dotazy na cenu domén, popřípadě jestli bych za provizi nepomohl s prodejem. Jednou za čas přijde i celkem hezký kousek, který by se s trochou snahy dal i prodat. Zvláště pokud jste v kontaktu s potenciálními kupci. Osobně nemám na podobné věci čas a hlavně už mi chybí ty kontakty, takže mě napadlo jestli tady někdo nedělá domain brokerage (zprostředkování prodeje domén), koho bych mohl doporučit?

Domain Brokerage v zahraničí celkem dobře funguje. Tady znám jen pár firem, které se postarají o pohodlný a bezpečný převod domén včetně vyhotovení smlouvy, ale to je tak všechno. Dávat doménu do aukce, abyste ukázali, že je na prodej se také vždy nehodí. Novému majiteli se nemusí líbit, že se někde veřejně dražila. Po pár vašich úspěšných prodejích přes 404M jsem už i odmazával komentáře s nabídkou. Což mi samozřejmě nevadí, stačí napsat. 404M dělám i kvůli podpoře domainingu v Česku :)

Prostě pokud o někom víte, kdo to dělá, popřípadě to děláte sami tak dejte vědět. Můžete mi napsat rovnou anebo do komentářů, ať to vidí i ostatní.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

4 Replies to “Dělá tady někdo Domain Brokerage?”

  1. To by se drago hodilo, mám tu jednu top doménu (aspoň si to myslím :D) a rád bych ji prodal akorát nemám čas oslovovat potencionální zákazníky a aktivně ji nabízet.

  2. Přidej do příštího seznamu “vyhranou” aukci (byl jsem sám :D) bisexualove.cz za 500Kč přes Subreg.cz.

  3. Nyní řeším jedno takové zprostředkování prodeje. Prodejce jsem oslovil sám protože jsem věděl že mu můžu pomoct. A povedlo se. Takže jsme udělali dohodu o výhradním zprostředkování za provizi z prodejní ceny. Ale vystupovat jako zprostředkovatel v ČR kdy si každý myslí že má top doménu a chce přemrštěné peníze, by byla ztráta času. Zajímavé by mohly být domény pro ne IT/internet obory, tedy řemesla, stavebnictví, nábytek, atd. Michal

Comments are closed.