Prodej vašich Webů XI.

Nebojte se nezapomněl jsem na druhý pátek v měsíci, který patří prodeji, jen jsem přemýšlel jak celou akci vylepšit. Procházel jsem si statistiky, co se tak prodává a popravdě sehnat dobrý web s kvalitním obsahem, který by převážně pasivně vydělával už je dneska celkem těžké. V zahraničí na to jsou speciální služby, které takovéto authority website dělají a to včetně linkbuildingu. U nás ale nikoho neznám.

Dříve se prodávaly weby, které sice měly kvalitní obsah, ale majitel je neuměl správně monetizovat. To teď už nějak upadlo. Naopak se zvýšil zájem o blogy a one man show magazíny, které mají ranky. Spojitost s novými pay per post službami zřejmě není náhodná :)

Jen stále není moc lidí, kteří by na trh něco dodávali.

Trendy posledních několika týdnů jsou přitom k MFA a authority webům příznivé. AdSense začal konečně pořádně platit. Období prázdnin a září mi přišlo hodně slabé a to i přesto, že mám pár cestovatelských webů. Už jsem dokonce zvažoval nasazení alternativy. Přelom říjen/listopad už je o úplně něčem jiném. Snad vše, krom hubnutí, se rozjelo. To co jsem měl z AdSense za měsíc září či říjen, dám počítám do 12. listopadu. Pěkně se nastartovali půjčkové weby. CPC překročilo 10 CZK. Kdo tedy nakupoval weby o prázdninách možná vydělá na náklady během podzimu. I když to je spíše přitažené za vlasy. Ceny jsou hodně vysoko. U authority webů časo i 24 násobek měsíčního příjmu.

Ale zpět k prodeji vašich webů

Nějak se mi moc to nechce upravovat. Přeci jen nabídek je málo a kdo umí, ten si najde co koupit. Podobně jako u nemovitostí bez menší rekonstrukce se zřejmě peníze jen tak nezhodnotí ;)

Takže pravidla necháme stejná:

  • Nabídky vkládejte pod článek jako komentář, podle šablony níže.
  • Každý může vystavit jednu nabídku na jeden web.
  • Všechny nabídky projdu ručně a schválím či neschválím. Důvod neschválení může být nedodržení šablony, porušení těchto pravidel, anebo prostě jen to že se rozhodnu. Vzhledem k tomu, že většina připomíná spam je možné, že si je odchytne AKISMET, procházím jej ještě ručně.
  • Nevkládejte žádné jiné komentáře než ty s nabídkou.
  • Vzhledem k tomu, že jste dospělí předpokládám, že si dokážete ohlídat různé podvody.

Šablona:

  • Druh: // MFA*, Eshop, Blog, diskuzní fórum anebo ostatní
  • Adresa URL*:  // Lze prodat i projekt na freehostingu
  • Cena:
  • Obrat (zisk anebo ztráta): // nemusíte psát konkrétní číslo, stačí třeba vyšší tisíce
  • Kontakt: // nejlépe email
  • jakékoliv doplňující informace

* U MFA a podobně si spousta lidí chrání know how, nemusíte psát URL. Prostě napište na vyžádání a je to. On už vás někdo kontaktuje a vyřídíte si to sami ;)

Doporučení

Sice mi nikdo zatím nehlásil podvod, ale i přesto doporučuji dávat si pozor s kým obchodujete. Weby se prodávají za celkem slušné částky, takže je dobré si případný prodej ohlídat smluvně anebo s pomocí třetí strany.

Závěr

Jakmile obchod dokončíte můžete mi napsat, a já nabídkou smažu. Není to nic výjimečného, chce to po mě většina lidí.

Budu rád pokud využijete tlačítka pod článkem a nesdílíte tuto nabídku pro co nejvíce lidí.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

2 Replies to “Prodej vašich Webů XI.”

  1. Druh: affilweb
    Adresa URL*: na vyžádání
    Cena: 50.000Kč
    Obrat (zisk anebo ztráta): vyšší tisíce měsíčně
    Kontakt: ja@frantisekszabo.cz
    prodávám cca dalších 50 webů a projektů, kdo chce zaslat nabídku, napište si e-mail

Comments are closed.