.Eu týden na 404m.com

Nejen pro všechny fanoušky .eu domény mám dobrou zprávu. Od společnosti czechia.com jsem obdržel poměrně velké množství kódů na .eu doménu zdarma. Což znamená nejen možnost získat .eu doménu zdarma, ale také pořádně potrápit váš mozek.

Soutěže budou vyhlášené každý den na určitou hodinu. Počítám v 18:00 našeho času. V momentě kdy se zobrazí nový blogpost s hádankou můžete odpovídat. Od té chvíle ubíhá čas. Nejrychlejších, anebo nejpřesnějších 5 – 10 vyhraje doménu. Pokud nebude dostatek správných odpovědí do skončení dané otázky odměny se přesunují do dalšího dne. Do komentáře s odpovědí nezapomeňte vyplnit i email, ať vím kam kód zaslat. Každý kód platí pouze do konce března 2011 a musí být zadán na této stránce. Každý den může jeden účastník vyhrát jen jeden kód. Soutěže se může zúčastnit kdokoliv kdo splňuje podmínky registrace .eu domény a samozřejmě podmínky regzone.cz.

Logické otázky budou pro IQ 120+, takže ti kdo si jen chtějí zahrát a o doménu nemají zájem to prosím napište vždy do příspěvku, ať vyhraje ten další v řadě.

Jestli máte další otázky tak se klidně ptejte v diskuzi.

[poll id=”114″]


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Comments are closed.