ThreeWords.me úspěšný projekt na jednoduché myšlence

Projekt ThreeWords.me je postaven na jednoduché myšlence. Jakmile se zaregistrujete/propojíte jej s facebook účtem, získáte adresu ThreeWords.me/jmeno/ na které vás mohou Vaši přátelé popsat přesně třemi slovy.

Projekt má na svědomí 18ti letý programátor Mark Bao. Spustil jej 22.12.2010, tedy jede zhruba měsíc a půl. V současné době má průměrnou návštěvnost 5 milionů návštěv za měsíc. Není se tak čemu divit, že se o něj s úspěchem začal zajímat Reinvent Inc, který by projekt rád viděl dosáhnout alespoň na 30M unikátních návštěvníků za měsíc.

A jaké z toho plyne poučení? Netřeba hledat složitosti, stačí dobrý nápad, který se bude dát virálně prosadit. Vsadit na zvědavost lidí (kdo by anonymně nechtěl vědět co si o něm lidé myslí). Když nad tím tak přemýšlím tak klon tohoto projektu by se dal udělat v češtině za den. Jestlipak by měl takový úspěch?

Zdroje informací

  • Emerging Business Incubator Purchases Popular Viral App

Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

8 Replies to “ThreeWords.me úspěšný projekt na jednoduché myšlence”

  1. Což o to, traffic je to hezký, ale co je podle mě klíčová otázka, je, jak to chtějí monetizovat…

  2. Nepochopil jsem myšlenku, jak anonymně, když máš jméno ve tvaru ThreeWords.me/jmeno/ ?

    Poprosím Drago o vysvětlení, možná je to už i zpožděným myšlením v tomto nekřesťanském čase, ale opravdu jsem to nepochopil.

    1. Petr Malec: přímo ve formuláři je napsáno jméno, anebo přezdívka (your name or something else). Systém je tak připravený třeba na hodnocení domácích zvířátek.

  3. Velice dobrý nápad, lidská szvědavost je veliká. Mě osobně by to také zajímalo tím, že jsou to jen tři slova skrývá to spoustu domněnek.

  4. Na druhou stranu, kdyz to hodim do google a mrknu po nahodnych strankach co o tech lide pisi … tak je 3/4 toho od “Anonymous” a 90% tehle prispevku obsahuji akorat vulgarni slova :))

  5. Určitě dobrý nápad, ale myslím že je to jen chvilkový booom…
    Monetizaci si také nedovedu představit…

  6. pekne, ze kazdy rozmysla nad klonovanim uspesnych projektov, ale v CZ/SK priestore takmer nikto neprichadza s originalnymi a uspesnymi projektami…

Comments are closed.