Že by adsense přitvrdil?

Google Adsnes LogoPoslední dobou se mi nějak množí dotazy ohledně adsense. Schvalovací proces se prý celkem dost prodlužuje. Takže odpověď do 3 týdnů už nějak nestačí. Na mezinárodním fóru digitalpooint se také objevuje víc a víc vláken o zamítavých odpovědí ze strany google adsense.

Přemýšlím jestli se jedná o úmysl regulovat počet žadatelů ze strany v současnosti nejlepší PPC sítě pro Českou republiku, anebo prostě jen nasadil laťku pořádně vysoko. Díky CMS jako je wordpress, cenám hostingu a domény není problém za pár stovek ročně blogovat o všem možném i nemožném. Ovšem tohle vše by dávalo smysl pokud by počet inzerentů neubýval. Já osobně znám několik developerů, kteří točili na minisite/MFA či portálech pár stovek EUR za měsíc a postupně přecházeli na affiliate, přímí prodej anebo zlenivěli. Tím chci říct, že kvalitních inzerentů také ubývá. Spousta lidí rádo nahradí nestabilní příjmy z PPC za několika měsíční smlouvy.

Anebo se jedná jen o náhodu. Souhru okolností. Prostě je teď více žadatelů než dříve. Hodně lidí si přečetlo jak se dá rychle vydělat na internetu. Založili si projekt bez historie a zkouší se přihlásit do legendární PPC sítě, jež prý zajišťuje desetitisícové příjmy po mnoho generací. Blogování, tvorba stránek a projektů je dnes daleko jednodušší než kdykoliv předtím. Možné by to bylo.

A Váš názor?

[poll id=”68″]


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

9 Replies to “Že by adsense přitvrdil?”

  1. Myslim, ze adsense uz kvalitnych publisherov ma, pocas tych rokov vytriedil cheaterov a nekvalitne weby, ktory teraz o to ziadaju s inymi strankami ci udajmi o otvorenie.

    Este je dost mozne, ze im ubudli inzeranti ci klesla suma, ktoru tam tocia. Alebo pripravuju nieco nove.

    Kazdopadne sa adsense ucet da rychlo spravit, len treba vediet ako na to, ako je to so vsetkym v dnesnej dobe.

  2. Myslím že úvaha, že by Adsence začal vyžadovat větší kvalitu je poněkud zcestná. Vyrobím si kvalitní web, nechám si schválit adsence účet a pak začnu každý týden produkovat několik “shitových” MFA jak na běžícím páse … tomu se moc nedá říkat kvalita :)

    Spíše bych řekl, že weby dnes už dělá fakt každý (viz já :)), ti “rozumější” si už dávno nechali adsence účet zaregistrovat alespoň na nějaký trochu užitečný web … zbytek co zatím adsence účet nemá to asi zkouší na cokoliv

  3. Zhruba 3 týždne dozadu sme žiadali o Adsense acc, kvalitný web, v piatok večer sme zaslali žiadosť, v sobotu ráno sme už boli lognutí v účte.

  4. Myslím si, že Adsense inzerenti neubývají, ale spíše klesá částka, kterou měsíčně do PPC investují.Přeci jenom existují další systémy a možnosti reklamy, takže lidé raději rozloží riziko než aby měli všechna vejce v jednom košíku.

  5. souhlasim s tim ze je to hodne indivudualni podle kvality webu
    a pro ostatni na netu je hodne navodu jak to sfouknout za chvilku

  6. nemam s tym problem, schvalenie uctu v priebehu 6 hodin .. naposledy som o ucet ziadal pred tyzdnom ..

  7. Většinou si nejvíc stěžují ti co jsou pro nějakou skupinu nebo systém tím nejmenším přínosem. Takže bych řekl, že ti co měli pocit, že postaví stránku za hodinu a budou jí pak klonovat a vydělávat miliony si teď houfně stěžují, jakto že oni nedostanou peníze bez práce, zatímco ostatní je mají (ale skutečnou práci nevidí). Jak tu píší v příspěvcích předemnou, na kvalitní web se s GA účtem a jeho otevřením nic nezměnilo.

  8. Niekto ho má do pár hodín a iný čaká vyše mesiaca, iný zas má v maily niekoľko zamietnutí, ale predsa sa mu podarí prejsť, takže ja sa skôr prikláňam k tej kvalite webstránky, podľa mňa latka ide hore…

  9. No tak ja se tomu muzu jen trpce zasmat. Ucet mi zamitly, zkousel jsem i na jine weby s jinyma emailama a pokazde zamitnuti.. Nejhorsi je, ze kdyz vam jeden web uz jednou zamitnou, neni podle me cesty, jak se pokusit o schvaleni jeste jednou.. Jak to mam udelat, abych ziskal ucet do adsense? Diky!

Comments are closed.