Drago internet news 5

cedulespacetime.jpgVítejte u dalších zpráv Drago internet news. Než začnu přehledem zajímavostí, které jsem na internetu za poslední dobu objevil rád, by jsem upozornil, že stále platí nabídka reklamy zdarma na mém blogu pro zajímavé projekty.

A teď už odkazy na nejzajímavější články poslední doby:

  • V článku Duplicitný obsah vs. google se SEOlog Tom@s zabívá důležitostí unikátního textu, který by stránka rozhodně měla vždy obsahovat. Mimo jiné se dozvíte i jak google postupuje u rozeznávání originálního textu a jaká forma penalizace za duplicitní text hrozí.
  • Zajímavý článek Největší problém českých eshopů od Soukiho si můžete přečíst na jeho blogu. Sice se píše o matracích, ale daná problematika se dá opravdu použít na více věcí. Upřimně také občas přemýšlím, jestli majitelé eshopů občas zkoušeli u sebe hledat zboží, které prodávají. Možná místo slepého kopírování parametrů od výrobců by pomohlo podle těch parametrů i vyhledávat.
  • Na blogu NIC.cz vyšel článek Další zpoždění nových gTLD, kde se můžete dozvědět jak to vypadá s dalšími gTLD. Mimochodem výzva na konci článku by si zasloužila odpověď ;)

Mimochodem díky webtrhu jsem objevil opravdu super nástroj na online SEO optimalizaci webu. Své SEO si můžete zapnout zde.

Pokud máte další zajímavé články tak sem s nimi :)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

6 Replies to “Drago internet news 5”

  1. Ten web na zapnutie seo fakt funguje, hned po kliknuti sa mi zvysila navstevnost trojnasobne :)

  2. Dakujem za zaujimave odkazy, no zaujimalo by ma, na co je dobry ten seo tool. Ci je to len pre tych, co sa nudia.

  3. Také jsem si před pár dny zapnul seo, našel jsem to na WT. Návštěvnost rapidně stoupá, ještě že jsem to našel. :D :D

  4. JJ, taktéž jsem to všude pozapínal a i Googlu jsem to zapnul, no měli by mi za to poslat alespoň poděkování. :)

Comments are closed.