Linkuj.cz skončil?

EDIT 16.11.2015 22:45 – Tak linkuj.cz je zpět!

linkuj-nekonci
28.11.2015 dorazila definitivní odpověď od provozovatele :)

Vypadá to, že oblíbená služba na sdílení obsahu linkuj.cz skončila. No nejen na sdílení obsahu, ale také na rychlé a pohodlné získávání zpětných odkazů 😕

Dneska koukám na linkuj.cz a místo služby na sdílení obsahu, která je tu s námi už od roku 2006 vidím prezentaci nějakého poskytovatele kabelovky. Kouknu jestli jsem se nespletl, ale bohužel. Po službě ani památky a doména je přesměrována na novou jinou.

Je to celkem překvapení. Rozhodně to nevypadalo, že by si web linkuj.cz vedl špatně. Podle toplistu měl kolem tisícovky návštěvníků za den, což už se dá monetizovat. Když k tomu přidáme GPR 6 a 106 tisíc indexovaných stránek, s tím už se něco dá dělat.

Opravdu konec?

Zkusil jsem napsat provozovateli na email uvedený u domény, ale přišla mi jen automatická odpověď, že je do 15.11 mimo.

Trochu jsem zapátral a v archivu Google našel, že došlo k nějakému problému s databází.

chyba-linkuj

Pokud si to dáme dohromady, tak naděje ještě žije. Třeba došlo jen k nějakému většímu problému, který není tak jednoduché opravit. Než se provozovatel vrátí, tak je doména dočasně přesměrována jinam. No uvidíme.

Závěr

Možná je načase se zamyslet, jestli by se neuživila další linkovací služba. Zatím mi funguje jen vybrali.sme.sk a linkuj.cz :/


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

17 Replies to “Linkuj.cz skončil?”

  1. To snad né. Podle mě ale naděje stále existuje, protože nasměrovat takový traffic na tak šílený web je holý nesmysl.

  2. Já tedy nevím, ale ta služba mi přišla už několik let prakticky “mrtvá”. Myslím tím, že zatímco třeba blog s 1000 návštěvnami je už fajn, tak služba tohoto druhu potřebuje mít násobně víc návštěv pro stejný “dopad”. Jak je to s výdělkem to netuším.

  3. JJ, o problémech vím. Vždy se to ale opět nahodilo. Asi o tom majitel neví.

  4. Tak jsem spokojený uživatel linkuj,cz a už dva mám “absťák”. Doufám, že po tom patnáctém se vše vrátí do starých kolejí. Anebo se objeví nová služba?

  5. No je to možné. Před nějakou dobou jsem se chtěl zaregistrovat a registrace nefungovaly (a to dlouhou dobu). Psal jsem email, ale dodnes bez odpovědi.

  6. Tak tomu fakt říkám zákon schválnosti. Zrovna po přečtení rozhovoru s vámi jsem si řekl, že tu stránku pro propagaci vlastního webu zkusím a oni ji asi zruší :-D Ale tak ještě se uvidí, co bude či nebude.

  7. Zrovna jsem chtěl použít na mojí novou stránku, jaké ještě české linkuj existují u nás ?

      1. Pár měsíců starý projekt bez ranků a návštěvnosti. Příští rok expiruje doména a už tu nebude. Na služby jako linkuj (bookmark sites) jsou kladeny vyšší nároky než například RSS čtečky, kam stačí web přidat 1x.

  8. Ja sa tomu vôbec nedivým že to skončilo. A posledných pár mesiacov z linkuj neboli ani dobré odkazy … google ich prestal indexovať a aj samotná flash a zvuková reklama čo bola na linkuj tiež nebola pekne v súlade s pravidlami google a aj to množstvo spamu čo sa tam po bokoch šírilo niečo vypovedalo ale ajtak škoda tej služby :( .. Mohlo by niečo podobné vzniknuť

  9. Je pravdou, že služba linkuj.cz poslední dobou poněkud upadala, ale jak píše Drago, jiný ekvivalent se na českém webu nevyskytuje. Taky bych přivítal, kdyby se buď linkuj.cz probralo, nebo se objevila jiný podobný web.

Comments are closed.