Přepočet Google Page Rank

Dnes doporučuju znovu přeměřit pozice. Byl totiž přepočet Google Page Rank a po něm se většinou mění přísun lidí z vyhledávání. Pár dní to tedy bude hezky hopsat než se to usadí.

Tak co přiznejte se, povedlo se někomu ukořistit 6tku? Anebo podobně jako já se stále držíte na stejných číslech? Můj osobní rekord byla 5ka. Větší jsem nezískal.

Teď jsem pro zajímavost koukl na můj Twitter profil a dostal GPR 4, čímž se dostal nad můj blog :)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

33 Replies to “Přepočet Google Page Rank”

  1. Už se vám někomu stalo, že by web dostal po přepočtu na všechny podstránky PR2 a na hlavní stranu jen PR1 ? Většinou pokud podstránky dostanou např. PR2 a to nemusí být všechny, dostává hlavní strana webu také PR2, setkal se s tímto někdo ?

  2. Ještě mě napadlo, že zvýšení návštěvnosti u mě mohlo být způsobeno propadem nebo banem konkurence a ne mým růstem :D

  3. freez:
    Zajímavé. To máš všechny odkazy vedené na podstránky?
    Jinak by to mohlo bý ještě strukturou webu, což ale asi u tvé Senzační dovolené neplatí.

  4. Právě, že odkazy mám jak na podstránky, tak na hlavní stranu. Zkusil jsem ale dát na hlavní stranu víc textu, uvidíme. V GWT se zdá být také vše v pořádku, počkáme na další dva měsíce na přepočet :-D Zkoušel jsem i vyhledávání v google a i tam je na frázi senzační dovolená hlavní strana na třetí pozici, tak nevím asi vítr :-)

  5. Taky nám poskočily všechny weby pěkně nahoru, hned se ten den lépe spalo. PR 0 na PR 1, u webů s PR 1 to šlo u většiny na PR3 :)

Comments are closed.