LevnéČlánky.cz – ďalší bullshit českého internetu ?

Dnes si v rubrice Jak začínal představíme projekt LevnéČlánky.cz, za kterým stojí Štefan Polgári.

SEO, SEO, SEO … robí ho už každý študent.. Aj ja som ho robil, no teraz som sa už zameral len na svoje projekty. Kto by ma nepoznal, volám sa Štefan Polgári. Niekto ma možno pozná zo zlatého obdobia “půjček na Sezname”, keď som zrejme jedinou aukciou na WebTrhu potopil celý dovtedajší biznis okolo MFA a KW “půjčky”. No časy sa menia a tak som prednedávnom spustil službu LevnéČlánky.cz. Niekedy je lepšie predávať lopaty ako brodiť sa v žumpe …

O čo teda ide? Je to jednoduché. Základom SEO je, podľa niektorých, registrácia v katalógoch a v PR článkových weboch. Je to síce super a úžasné, no v praxi potrebujete, aby bol každý PR článok či popisok v katalógu jedinečný. Nie je to nevyhnutné, no určite výhodné. Všeobecne panuje názor, že duplicitné články sú neviditeľné. Práve toto riešia Levné Články.cz. Lacný jedinečný obsah pre katalógy a PR článkové magazíny.

Články a popisky sú dodávané v balíčkoch. Minimálny odber je 50 kusov. Práve preto je to vhodné hlavne na registrácie a nie ako obsah. Kto by už staval 50 rovnakých webov. Postup je asi taký, že sa napíše modelový článok a z neho sa vytvoria štylistické “klony”, ktoré budú do určitej miery jedinečné (ukážky). To, ako budú jedinečné záleží len na tom, koľko bude článok stáť. Základom je verzia L a následne LX a GLX. Celé je to o tom, že za lepšie verzie sa dopláca toľko %, o koľko sú jedinečnejšie. Vychádza to z nákladov na článok. Čím viac stojí, tým sú náklady vyššie a tým je jedinečnejší. Určite to nie je práčka na peniaze, umelé navyšovanie marže, či jeden klik. Články nie sú vytvárané systémovo. Záleží na tom, akú váhu prikladá klient jedinečnosti článku. Verzia L je dobrá, no ako som písal, čím viac sa investuje, tým je to lepšie. Do článkov sa môžu vkladať odkazy, nadpisy a tag strong. Výstup je dodaný buď v HTML alebo vo forme .doc – odkazy sú vložené klasicky vo Worde, alebo ako HTML plain text.

Balíky článkov vieme aj publikovať na portfóliu niekoľkých stovák webov s prevažne finančnou tematikou. Výhodou je možnosť časovania – postupného nahadzovania článkov. Zahrať sa tak trochu na prirodzenosť. Samozrejmé je zaradenie do sitemaps webov, pridanie tagov či dodanie výstupného manuálu, kde je presne popísané, čo sa kde a kedy publikuje. Možnosťou sú aj katalógové zápisy. Weby obsahujú aj katalóg, ako lacnejšiu náhradu za článok. Na každý článok aj katalógový zápis vedie odkaz zo sekcie, z tagu a dočasne aj sitewide z panelu “najnovšie články/odkazy”. Článok je na samostatnej podstránke so SEO friendly url.

Na celom portfóliu sa dajú publikovať aj klasické sitewide odkazy. Koľko ľudí, toľko chutý a každý uznáva niečo iné. Preto  môžu byť jednoslovné, obalené textom či kombináciou dodania minibalíčku popiskov a odkazu (jedinečných textov pred a za odkazom). Tiež je možné nastaviť načasovanie.

Koniec koncov je to všetko na vás. Či tomu prikladáte dôraz alebo nie. Ceny sú nízke, tak prečo to nevyskúšať? Drago vybavil zľavu 100CZK pri balíku 50 kusov. Pri balíku 100 kusov je to 200CZK a pri balíku 200 kusov je to 500CZK. ;) Tak prečo to nevyskúšať?

Pri dlhodobej spolupráci poskytujeme značné zľavy hlavne v kombinácii písanie + publikácia. Všetko, čo je dodané, je jedinečné a nikdy sa znova nepoužije. Dbám na rýchlu komunikáciu a dohodu. Kľudne sa pýtajte :) Máme dlhodobých klientov, ktorí odoberajú niekoľko desiatok balíkov mesačne.

PS: Ak vás so službou LevnéČlánky napadá miniaférka s H1 resp. Ataxo, tak verte, že nešlo o nič iné, ako o malé nedorozumenie. ;)

Štefan Polgári Blog – No time need simple post

@StefanPolgari

Štefan Polgári

Stefan Polgari


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

21 Replies to “LevnéČlánky.cz – ďalší bullshit českého internetu ?”

  1. publikovať na portfóliu niekoľkých stovák webov s prevažne finančnou tematikou…

    To bych chtel videt, kde by je vzal. Ja mam seznam asi dvaceti trochu slusnych financnich PR webu, pro ktere se vyplati delat individualni clanky. Jinak je to povetsinou shit, kde opublikují vsechno mozne a vysledna “sila” takoveho odkazu je diskutabilni.

    1. Pavel: autor si to tak přál :)

      Jinak musím uznat, že to funguje. Pár článků mi proklouzlo na dejecho.cz a google ani copyscape to nedokázaly rozeznat.

  2. @Drago: vyplati sa vobec podla teba pisat PR clanky? Myslim na take to ,,domace SEO,,.

    Mohol by si napisat nieco o tejto teme? Napr. zoznam PR webov, ich autoritativnost, ap.

    Dik.

  3. No ceny mají neskutečně nízké, to je na této službě dobré. Co už méně, že není co článek to normostrana, ale útvar podstatně kratší.

  4. TonyK: je to interne portfolio webov. Nie free PR weby. Je to uzavrete a publikujem iba ja. Nejde o TOP weby, ale ceny su naozaj nizke a do vysledneho link juice prinesu v pomere cena/vykon dost vela.

    Pavel: pocul som na to take ohlasy, tak som to pouzil :)

  5. Mirek – co clanok to normostrana ;) Zalezi na dohode. Ak sa zaplati napr. 50 clankov po 1NS tak musia mat deklarovanu NS.

    Whispere – mozte si dodat aj vlastny clanok a ten sa spracuje

  6. “Ceny sú nízke, tak prečo to nevyskúšať?” = pretože je to nezmysel. Budúcnosťou internetu sú kvalitné – unikátne – užitočné – revolučné – netuctové články publikované na kvalitných weboch, a nie nejaké zlátaniny /rozumej “seočlánky”/ publikované v stovkách verzií na súkromnej obsahovej farme. A ak obsahovej farme dodám špičkový článok na publikovanie, mala by zaplatiť za jeho publikovanie farma mne, a nie naopak.

    Seu zdar..!

  7. ceny su super pri velkom odbere.., inak mna by zaujimala ta aferka s H1, o co islo? :)

  8. SEOmacher – to je tvoj osobny nazor, za ktory ti dakujem ;)

    jirka – nie je to automaticke

    gnk – male nedorozumenie ohladom referencii ;)

  9. Zajímavé, ale nedomyšlené. Jak by řekl Steve Jobs (právě čtu) …je to na ho.no. Osobně mám zájem o kvalitu a ne bullshit články a pak také je problém s DPH. Dost firem není plátce DHP a při spolupráci s tímto webem vzniká zákonná povinnost k jeho přihlášení…btw: na webu je zajímavá čeština.

  10. Knihu Steve Jobs jsem také přečetl. Je opravdu inspirativní a po přečtení jsem vlastně zjistil (týden před spuštěním, kdy se to mělo dodělat), že jeden připravovaný systém (zítra spouštíme) je na hovno, tak jsme nespali, nejedli ani nepili, ale předělávali :D

  11. Tohle je jen další a modernější způsob “SEO” – aneb jak oblbnout vyhledávače. Nafutruju vyhledávači kýbl sra*ek, přechroustá text, odkazy, klíčová slova a už to cpe v SERP nahoru. Výsledky na sebe nenechají dlouho čekat a budou následovat drsné úpravy algoritmů…

    Jaký je přínos takových článků pro lidi? Další SERP položka k přeskočení? Weby neděláme pro vyhledávače, ale pro lidi!

  12. Používal jsem PR články, ale obecně je to strašně zdlouhavé a pracné a i když si tu práci dám některé pr weby článek stejně zahodí…

  13. Má to svou logiku. Nebudu přece publikovat zcela identický PR článek na stovkách webů, když by to bylo považováno za “vyhledávací” spam. Když se však vytipuje nějaká služba, která by PR článek v menších modifikacích umístila na tématicky odpovídající weby, bylo by to super. Dávat článek např. o vývoji procesorů a web o vaření asi nebude moc in :)

Comments are closed.