Google PageRank, něco se blíží…

google_logo_small.gifNejdřív jsem si myslel, že jsem něco přehnal u scanování a dostal jsem od datacenter ban na moji IP, ale ten je většinou na pár hodin. Už druhý den nefungují skripty na zjišťování skutečného page ranku. Vyzkoušel jsem proto několik future page rank skriptů na internetu a všechny hazí buď 0 nebo chybu. Od doby co mám skripty na masivní zjišťování page ranku se mi nestalo, že by byl tak dlouhý výpadek. Zatím jsem nikde nenašel informace co se vlastně děje. Je možné, že se blíží aktualizace ranků, anebo google mění technologii na jejich zjišťování, což by mě rozhodně nepotěšilo.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

13 Replies to “Google PageRank, něco se blíží…”

  1. na polovici webov mi toolbarovy PR ukazuje NA, a na ranky.cz mi ukazuje vsetko bez zmeny , okrem 2 webov ktoré spadli s PR 5 na PR 3

  2. Karel K.: ano to vím, to všechny služby, ale ty které jsou zaměřené na future page rank, nebo real page rank a využívají přímo info z datacenter mají problém. Navíc ranky.cz zřejmě ukládají výsledky co cache, což je velice dobrý nápad, vzhledem k tomu, že většina ranků se mění jednou za čas.

  3. fakt se něco děje, včera mi na jedné stránce šel PR nahoru, ale vyšší PR se ukazuje jen někde…

  4. Zajímavé. Už by ale mohl být přepočet. I podle času by to přibližně odpovídalo. Inu, nechme se překvapit :-)

  5. Včera byl někdo hackl Facebook, Twitter a Google… Moc bych se nevzrušoval, může to být jen dočasný výpadek.

  6. @admin: vyzkoušel jsem doménu, kterou asi na ranky.cz nikdo netestoval – http://www.aids-help.eu – takže si mylím, že to z cache nebude (je tam normálně 3/10). Jinak různé toolbarové/statusbarové měřiče některé měří, některé něměří, a ty co neměří, neměří jen některé.

  7. jo jo asi tak.. nic nie je tak horúce ako sa navarí

  8. No já v poslední době vidím svůj web chvíli na první straně ve výsledku vyhledávání a následně se vrátí po pár desítek minut zpět na stálou pozici. (2.strana)

  9. Pravděpodobně proběhla aktualizace ranků. Já jsem zaznamenal zvýšení u nových webů. Rank webů starší jak rok se však nezměnil.

  10. Nebo google tu zbytečnou volovinu za kterou se každej honí ruší :p

  11. anakin: cache tam je stoprocentně, jenom spíš na weby, které už byly testované.

Comments are closed.