Stále nestíhám

overworked1.jpgPoslední dobou vůbec nestíhám. Musím se věnovat všemu možnému a nějak se mi nedaří dostat ani k psaní postů na blogu. Ne že by bylo nějak o čem moc psát. Nic významného se teď neděje, alespoň jsem nic nezaregistroval. Ale když není nic nového tak se dá psát alespoň o tom co funguje nebo o možných budoucích projektech. Občas si říkám, že by se hodilo, aby sem mohl den prožít na 2 místech zároveň. I když možná teď by se hodily spíše 3 místa. Jedno na klasickou práci, jedno na osobní život a ještě jeden na různé šílenosti. Vždyť si ani nepamatuju kdy jsem naposledy udělal nějaké hezké minisites.

Teď se na obzoru objevil nový reklamní systém on vlastníka DirectoGlobal, který mi každý měsíc sypal do kapsi celkem slušné penízky. Zatím jsem to zkouknul jen běžně, ale adwebio.com bude stát za důkladnější analýzu. Tento týden jsem už dokončil všechnu programátorskou práci. Všechny záplaty, opravy a vylepšení šité horkou jehlou už mám, takže by jsem mohl pátek a weekend proměnit na nějaké to developování. Jako takový oříšek chci udělat luštič sudoku v PHP. Vím, že už je jich naprogramováno několik a dají se snad i stáhnout, ale já si to chci vymyslet celé od začátku.

Zítra/dneska (prostě v pátek) až se vrátím od doktora (musím cca každé 2-3 měsíce na neurologii kvůli práškům na hlavu) tak se ještě vrátím k adwebio.com. Celkem se mi to líbí jako náhrada za DirectoGlobal pro stránky se slušnou reklamou, které mají komerční potenciál. Pokud by se jej podařilo rozjet možná by jsme se už příští rok mohli dočkat, že šikovní vysokoškoláci budou místo brigády v supermarketu, si prostě budou vést své blogy o developování čehokoliv. Jinými slovy adwebio + nějaký pay per post systém by už mohli měsíčně dávat u blogu o rozsahu 404m.com (30 postů/měsíc) 3 – 4K/měsíčně. Pak by stačilo aby si student programování vedl blog o .NET technologiích a další třeba o PHP, pak by mu tyto dva blogy nesli řekněme 6 – 8K/měsíčně což už je v porovnání s brigádou v supermarketu na zvážení. Možná by pak i malý developeři začali hledat spíše pisálky pro portály než další free šablony pro minisites. Možná trochu naivní vize, ale už DG dokázalo, že když se za něj postaví člověk, který dokáže sehnat inzerenty (na tomto selže 99% všech systémů) tak tisícové výplaty jsou možné (viz. directo opravdu platí a directoglobal platí). I když teď i strýček google s jeho adsense zabodoval. Na 404m.com jsem měl minulý měsíc klik za 2,62 USD. Celkem příjemná změna.

No už jsou 3 hodiny za 5 hodin vstávám.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

10 Replies to “Stále nestíhám”

  1. jsem i při opakovaném čtení viděl “musím cca každé 2–3 měsíce na UROLOGII kvůli práškům na hlavu” a nějak jsem nechápal :/

    lepší ale než když dneska vyšel na idnes článek “Test: Víte, kdy máte vykat?” samozřejmě jsem viděl “Test: Víte, kdy se máte vyka**t?” perverzní

    klik závidím, teď jsem se díval na jeden web, dnes 31kliků a 0,24$ :/

    PS: jo a ještě mini ad: http://webtrh.cz/48728-let-stara-com?p=319382 – podívejte se, stojí za to

    PS2: asi bych si měl založit vlastní blog :'(

  2. Hm přibývají pořád nové a nové systémy (DG, Mlink, ADwebio), ale aby se soustředilo na jeden systém aby byl tip ťop to ne. Ikdyž na Mlink se pracuje celkem postupně a čas od času tam přibydou nové funkce.

    No a k tomu času že ho máš málo, já bych občas potřeboval nafukovací den, abych vše stihnul.

  3. ahoj, je to trochu mimo misu, ale na co prosim te beres prasky na hlavu? Je to blbe, ale ja je taky beru na hlavu, ne ze bych byl blazen, ale jsem rad, ze mam prasky nez nejake ozarovani.

  4. Já bohužel také nic nestíhám. Obvykle totiž funguje zákon schválnosti a buď má člověk hodně práce nebo naopak vůbec žádnou. Pak se buď dělá dnem i nocí nebo naopak není do čeho píchnout. Adwebio chci směřovat jako mezinárodní reklamní systém (je to přeci jenom klasická reklama), zatímco DirectoGLOBAL pojede jenom v Čechách, protože je to reklama se SEO bonusem a s tou v zahraničí neprorazíme. Drago udělal hodně práce na vylepšení DG, čehož si moc vážím, protože po mých zkušenostech jsem konečně narazil na někoho, kdo opravdu maká a má výsledky. Programátor Adwebia je naštěstí také super kluk, takže se nám to doufám podaří nějak odladit a pojede to. Adwebio má spoustu funkcí a možností, ale zatím je uvolněna jenom banerová reklama a textová reklama a pouze s platbou za proklik.

  5. Juninho88: beru Keppru (variantu Levetiracetamu alias C8H14N2O2) trochu mi probíjí mozek a tohle se používá na utlumení :)

  6. Juninho88: tak to určitě chodíš na pravidelnou elektromagnetickou rezonanci. Já tam musím 1x za 2 roky a pokaždé si zapomenu mobil nebo foťák, aby jsem si vyfotil svůj mozek. Chci si ho dát jako tepetu na plochu :)

    Vembl: tak teď jsi to prokec, že ti s tím po večerch pomáhám :) Budu muset napsat nějaké prohlášení. Btw. Adwebio moc fandím 70 – 90% odměny pro publishery je opravdu luxus. Jen to bude chtít napsat alespoň návod v češtině.

  7. Adwebio.com je nebezpečně podobný reklamnímu systému MoJoo.cz, který ale narozdíl od adwebio má spoustu dalších funkcí navíc.

  8. admin:

    jj, chodim 1x za rok do Vojensky nemocnice v Praze a 1x za pul roku na kontroly na Karlovo namesti :).

Comments are closed.