Directo.cz opravdu platí

Během posledních pár týdnů mi přišlo několik dotazů jestli directo.cz opravdu platí. Zvláště v posledních 14 dnech, kdy se na directu perou se spoustou chyb. Osobně jsem využíval naspořené peníze dosud pouze na propagaci nových projektů a o výplatě nějak moc nepřemýšlel. Aby bylo pro jednou jasno, tak jsem se rozhodl, že si nechám vyplatit minimální částku a vylepím screenshot na blog jako za dob skenování šeků za adult affilate.

Minimální částka pro vyplacení je 500Kč. Tak kliknu v menu na Prehlad, Požádat o vyplacení provize. K mému překvapení mi to nenabídlo kolik si chci nechat vyplatit, prostě mi to škrtlo vše. Nějak mě to netrápí, protože do nové verze jsem stejně neměl v plánu dělat nějakou větší kampaň a do té doby se nějaké peníze, i díky úspěšnému prodeji reklamy přes webtrh, zase vydělají. Jako formu výběru peněz jsem si zvolil převod na paypal. V administračním rozhraní pod odkazem Účet přibyla růžová položka, jak ukazuje následující screenshot (pro zvetšení na něj klikněte).

Pak jsem postupoval podle pokynu a zaslal na email podpora@directo.sk fakturu. Faktura vypadala následovně (fakturoval jsem to majiteli directa, nejsem plátce DPH):

Zároveň jsem provozovatele directa požádal o svolení zveřejnit zde tyto data. Následně jsem obdržel email, že se zveřejněním není problém a jestli by mi nevadilo dostat peníze na bankovní účet. Proti tomu jsem nic neměl (stejně se snažím nemít na paypalu více jak 3K v hotovosti). SMSka z banky o přijetí hotovosti mi přišla dnes. Když jsem zkontroloval přes elektronické bankovnictví účet zjistil jsem, že peníze dorazily už 23.1. Takže od data kdy jsem požádal o vyplacení 21.1 (zhruba v 14:30) jsem obdržel peníze do dvou dnů. Ještě přiložím výřez z elektronického bankovnictví.

Takže teď už pokud se mě někdo bude ptát na to zda directo platí či ne pošlu jen tento odkaz. No co k tomu dodat. Snad jen že přeju directu hodně štěstí do budoucna. Zhruba v polovině příštího měsíce spatří světlo světa nová verze, která prý bude nepopsatelně lepší než stávající. Takže už spořím peníze na reklamní kampaně.

PS: mohli by jste v novém directu nastavit kolik člověk chce vyplatit ;)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

14 Replies to “Directo.cz opravdu platí”

  1. Ci ti nahodou nezaplatili iba preto, ze vies ze mas blog a isto o tom napises ;)

  2. Ja mam zatial skusenosti len z opacnej strany (ako inzerent), ale jednanie je solidne a seriozne.

    Trochu je problem s tymi nedostatkami (momentalne ani nevieme nakupit plochy, nakolko je neporiadok v rankoch a navstevnosti), ale hadam sa to da novou verziou do poriadku.

  3. Pokud vím tak ano, ale pokud máš IČ tak musíš vystavit fakturu, což jsem udělal.

  4. Pro tech 3k na PayPalu mas nejaky konkretni obecny duvod?

  5. Můžu potvrdit, že platí i bez faktury. Vyplaceno bez problémů během týdene od vyžádání.

  6. Ošklivý sup: Obecný ne, je to o zvyku. Většinou si tam nechávám dolary a české jakmile přesáhnou 3K tak si je posílám na účet.

  7. O platby nikdo nemusí mít strach. Platíme a dokud budu mít directo v rukou já tak platit budeme. Partnerům jsme vyplatili již přes 50 000 Kč, z toho 30 000 Kč za poslední měsíc. Pokud jde o ty aktuální bugy a nepořádek v rancích a návštěvnosti – moc mě to mrzí, ale v novém directu tohle všechno bude minulostí a přibudou nové funkce a možnosti. A Drago díky za podporu.

  8. Možná je trochu naškodu ta minimální částka pro vložení peněz 1000 Kč, to může řadu inzerentů odradit

  9. Divím se těm, kteří šíří bludy o tom, že Directo neplatí. Zajímalo by mě, na základě čeho to těch několik jedinců usuzuje? Jen kvůli několika technickým problémům? (bez kterých se imo neobejde žádný začínající projekt).

  10. Taktiež nevidím dôvod, prečo by platiť nemali. Directo má síce svoje muchy, ale ktorý začínajúci systém (nie len reklamný) nie?

Comments are closed.