Měl by jste se radši držet myši

Tuto větu jsem dneska slyšel na ortopedii v nemocnici. Den po té co jsem dostal pusu od asfaltu na mou lícní kost, při jízdě na kolečkových bruslích. Naštěstí se mi povedlo spadnout poměrně šťastně a mám jen zlomenou kost, poblíž levého zápěstí, bez dislokace. Skončil jsem jen s fialovou ortézou, kvůli které nemůžu ale pořádně psát. Uvidíme jak dlouho.

A co teď? Aby tu bylo co číst rozhodl jsem se nabídnou následující týden možnost publikování odborných článků zdarma. Samozřejmě si můžete v rozumném rozsahu zpropagovat i své služby, ale musí to přinést i něco čtenářům. Takže pokud si chcete udělat reklamu na SEO služby, bylo by fajn přidat nějaké statistiky, příběh jak jste začínali, zábavnou historku s klienty, anebo něco podobného. Prostě dejte něco čtenářům 404m a za to získáte v podstatě PR článek, za který si běžně účtuji 2000 CZK. Součástí článku by mělo být i nějaké menší info o vás.

Takže provozovatelé SEO služeb, programátoři, provozovatelé reklamních služeb, komunit atd. máte možnost. Klidně mi pište na email, který je dole na stránce (zavináč bohužel jednou rukou nenapíšu).


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

16 Replies to “Měl by jste se radši držet myši”

    1. Gransy: bouhžel to má zabrané Zoner, ale nevztahuje se to na doménové aukce ;)
      Olda Šálek: tak já jezdím hlavně pro relax, ale projevilo se to pozitivně i na zdraví, vlastně teď i negativně :)

  1. Bez chráničů na inline fakt neujedu ani metr. Občas dělám blbosti a už bych odřenej a zlámanej všude. Takhle se jen zvednu a jedu dál.

  2. jó to ke sportu patří
    já mám za sebou také zlomené levé zápěstí při prudkém úhybu na ledě, abych nesrazil toho vola co tam vlítnul přede mne, dále ulámané vozy v koleně na lyžích (nějak jsem zapomněl jak se brzdí a přede mnou byli stromy, tak jsem radši slítnul na zem), dále při frajerském přeskakování kovového lana (zábradlí, abych ho neobcházel, jsem o něj špičkou zavadil, a byl jsem na zemi raz dva, přestože dopad byl na obě dlaně, nevydržela to kůstka v pravém lokti, dále vyvrtnutý kotník, vyhozené koleno. Ale jinak posledních pár let si nemůžu stěžovat :) a to taky musím zaklepat… Snad tě to potěšilo :D

  3. offtopic… k čemu je vlastně GPR když je k ničemu? Od doby kdy jsem měl 0 až po 3 jsem nikdy nezaznamenal žádné zlepšení v ničem. Ať co se týče návštěvnosti až po SERP. Proč to ty lidi vlastně prodávaj? Když neni žádnej rozdíl v 0 vs 3.. tak vlastně nemé ani cenu kupovat odkazy od těhle webů že?

  4. Chrániče zápěstí byly? Ty jediné používám a plně na ně spoléhám :) Naštěstí zatím bez nehody – ťukťuk

  5. Drago zavináč se dá jednou rukou napsat pomocí pravého alt+v

  6. Drago zavináč pravou i levou rukou v pohodě @ – pravej ALT+V…nemusíš ALT+64 a další věci:-)Nemáš zač, přeju brzké uzdravení…

  7. ty chranice na ruce se vyplati. Jsou to rukavice, ktere maji zespodu kus plastu, ktery ti prave zabrani zlomeni zapesti.

    Sakra take si je musim koupit.

    Zdrav se.

  8. Citát: Jediný způsob, jak si uchovat zdraví, je jíst, co nechceš, pít, co nemáš rád, a dělat, co se ti nelíbí.
    Twain

Comments are closed.