Nadpis vymyslím později

Následující článek je poměrně nudný, takže pokud máte něco lepšího na práci tak to vůbec nečtěte.

Hmm tak jsem dneska napsal pár článků, které byly celkem o ničem, ale možná budou chutnat vyhledávačům. Také jsem se rozhodl vrhnout na optimalizaci WordPress  šablon. Trochu si nastudoval funkce k tomuto CMS a předělal pár věcí, které mi moc neladili. Nečekám od toho žádné zázraky, ale to title už opravdu chtělo poupravit. Samé dvojšipky s kterými má asi seznam problém. Tak uvidíme. V každém případě na cn130 plánuju pokračování serie článků o bezproblémové indexaci seznamem. Tentokrát zaměřené na wordpress a jak docílit úpravy šablon bez použití addonů.

Než se ale do toho pustím musím ještě doladit pár věcí okolo některých meta tagů. Zatímco u keyword je to jednoduché. Nacpou se tam štítky k článku, popřípadě ještě nějaké hromadné keywordy a třeba kategorie. U description to nemám domyšlené. Chci to udělat nějak automaticky. Aby se nemusel psát pro každý článek description zvlášť. Napadlo mě třeba vypsat prvních X slov nebo znaků ze samotného článku. Ale to by nemuselo být tak lákavé. Co myslíte že bude nejlepší?

Včera před spaním jsem přemýšlel jak vymyslet nějakého robota co by za mě psal nějaké jednoduché články. Ale nic zajímavého jsem nevymyslel. Zatím nejlepší dostupná metoda vytváření smysluplného textu je postavena na přepisování už existujících dat do jednoduchého článku. Prostě vezmete třeba statistické údaje nějakého státu a doplníte do šablony. Což je možná hezké na nějaké jednoduché MFA, ale nedosáhne ani kvality minisite. Ano je možné generovaný text nějak smysluplně obohatit o další texty, ale stále to bude celkem o ničem. Takže legendární problém o tom jak vytvářet tisíce minisites jen pomocí jednoho kliku myši zatím nebyl vyřešen. Ale třeba už zítra budu mluvit jinak. Spíše ne ;)

Škoda, že seznam facebook indexuje, hned mohlo být spousty textu na megablogísek :)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

7 Replies to “Nadpis vymyslím později”

  1. Taková manipulace. Já si to prostě musel přečíst až do konce. :)

  2. A co treba vytahnout do description vety, s klicovymi slovy, nebo odstavecek, kde jich je nejvic.

  3. Plugin All in One SEO Pack pouziva Description taky, ako je v RSS, teda cca 250-300 znakov, pripadne moja mala uprava a description je tam automaticky po , velmi efektne a google to bašťí

  4. Já bych taky doporučoval plugin All in One SEO Pack, funguje dobře. Jde tam dobře vyřešit jak title, tak description a keywords.

  5. Ona čeština je na automatické generování textu dost nevhodný jazyk.

Comments are closed.